Мини поръчката ми от AVON

август 31, 2014 Maia Georgieva 0 Comments

Тези дни получих поръчката си от AVON. Веднага изпробвах всичко и реших да го заснема и да ви го покажа. Рагледах обстойно и новия каталог и си харесах отново тооолкова мнооогоо нещицааа :)
 Първото, което си взех е тази уникална пяна за вана, която използвам като душ-гел. Избрах аромат Pink Magnolia и не сгреших. Мирише толкова сладичко и нежничко. Вече е подредена в банята  :)



Следващото, което очаквах с нетърпение беше това червило от новата колекция Ultra Colour Bold. Избрах ярко оранжево - Bright Nectar и мисля, че стои просто прекрасно на устните ми. Подсилва и подчертава отлично тена на лицето ми. Ароматът също е много хубав! Текстурата е мега мека и кремообразна. Уцелих право в целта с този си избор. Откакто го имам е едно от най-предпочитаните ми червила. 












 Избрах и още едно червило Ultra Colour с цвят Pout. Цветът не е толкова наситен и интензивен като на предното по-горе. Много нежен розов цвят, който стои съвсем незабележимо върху устните и е идеално всекидневно, непрeтенциозно. Текстурата е кремообразна и също има много хубав аромат. 




 Целувки на всички :*

0 коментара: