KEUNE Color Care шампоан и балсам

септември 11, 2014 Maia Georgieva 0 Comments

Шампоан и балсам за боядисана коса KEUNE Color Care. Подходящи за всекидневна употреба. Серията обещава да запази цвета наситен и да подхрани и овлажни косата. Съдържа екстракт от слънчоглед, протеин от морска коприна (подхранва косата, като я прави копринено мека и блестяща), LP300 (стабилизатор на цвета увеличава дълготрайността му), с pH 6.




KEUNE Color Care Shampoo



 Шампоанът, който имам е мини ( 70 мл.). Реших да го пробвам и да видя дали ще ми хареса. Да, мога да кажа, че обичам този шампоан.  Като започнем от това, че обожавам прекрасния му аромат, минем през пухкавата обилна пяна, която прави и стигнем до там, че измива косата ми много добре и я прави мекичка и лъскава. Запазва цвета на боядисаната коса по-дълго от всякога. Трябва да се използва редовно и с постоянството идва и резултатът. Майка ми просто е удивена колко мек, недразнещ скалпа и поддържащ цвета на косата й е KEUNE Color Care шампоанът. 

KEUNE Color Care Conditioner







Опитах мини вариант ( 50мл.) и на балсама за коса. По принцип го има и в голяма разфасовка от 200 мл. Обикновено го използвам в комбинация със шампоана. Балсамът е гъст, бял на цвят и има изключително хубав наситен аромат. Нанасям го на влажна коса, изчаквам няколко минутки и изплаквам. Прави косата прекрасно гладка и подредена. Помага ми да я оформя и среша по-лесно. 

До скоро!
XxX

0 коментара: