Kerastase представи официално новата си линия Discipline

септември 23, 2014 Maia Georgieva 0 Comments

Моята любима луксозна френска козметика за коса с марка Kerastase наскоро имаше повод за празник. И то не какъв да е, а цели 50 години от създаването си. Kerastase отпразнува своя 50-ти юбилей с пищно парти, което се проведе в София. Беше включено феерично танцово и фризьорско шоу. На рождения ден присъстваха много гости, почитатели на марката. Водещ на събитието бе Владимир Карамазов. 

Събитието съчета и официалното представяне в България на новата линия грижа за косата на бранда - Discipline. За първи път в Керастаз дисциплината не означава твърдост. Керастаз създаде науката за красивото движение на косата. Кулминацията на събитието бе фризьорското шоу на Милена Стоянова, Силвана Петрова и примата на българската фризьорска сцена – Вени Игнатова, които демонстрираха движението и блясъка на косата, постигнати с новата серия Дисциплин.
Историята на Kreastase започва през 1964 година и от тогава е белязана с поредица от революционни концепции и продукти в областта на професионалната грижа за косата. За 50-те години на своето развитие марката изважда грижата за косата от аптеките, утвърждава експертната роля на фризьора и превръща грижата в луксозно изживяване за всички сетива. Това, което държи бранда на върха в областта на луксозната експертна грижа за косата е, че никога не престава да търси нови предизвикателства и успешно да отговаря на специфичните нужди на всяка една коса.
По случай своя 50-годишен юбилей Kerastase представи следващата революция в портфолиото си - серията Discipline. Предизвикателството днес е "дисциплина" за косата, която осигурява едновременно контрол и лекота, лесно оформяне и дълготраен резултат. Всичко започва с една забележителна машина – Move Hair, която позволява анализа на хиляди параметри на движението на косата и нейното изследване не само в 2D перспектива, но и в едно ново измерение – нейното движение.
След 7-годишно проучване Kerastase успяват да постигнат разбиране за красивото движение на косата и да създадат безпрецедентно ново решение, което издига косата в ново измерение на красотата. Disciline е създадена да опитоми дори и най-неуправляемата коса, като възстанови хармонията и красотата на грациозното й движение. Серията съдържа шампоан, маска и специален спрей и се предлага още под формата на услуга в салона, без неприятен мирис, без време на действие, без влияние върху цвета, без да променя структурата на косъма, осигурявайки дълготраен контрол без химическо третиране на косата. KÉRASTASE избра за рекламно лице на серията прима балерината на Мариинския театър Диана Вишнева, тъй като танцът е онази форма на изкуство, която въплъщава представата за съвършеното движение.

ЕЖЕДНЕВНА ДИСЦИПЛИНА
Благодарение на активния комплекс МОРФО-КЕРАТИН™, DISCIPLINE действа едновременно на две нива: възстановява вътрешността и изглажда повърхността на косъма, като резултатът е мигновено подобряване на вида на косата още след първото използване. Тя е защитена от влагата, а ефектът продължава до 72 часа.

ПРОТОКОЛ DISCIPLINE В САЛОНА
Или 45 минутен балет в три стъпки: Измиване – грижа – текстуриране. Първата дълготрайна интензивна грижа за непокорна коса, без модифициране на структурата на косата и без никакво агресивно химическо третиране. Ефектът от Протокол DISCIPLINE се запазва дори и след 5 измивания на косата. Протоколът включва измиване и нанасяне на два вида грижа, както и топлинно запечатване на ефекта и текстуриране с грижа-спрей без отмиване.

DISCIPLINE от KÉRASTASE направи реалност мечтата за лесно и бързо оформяне със сешоар като успешно комбинира:
• Лесна употреба
•Триумф на технологията (комбинираща комплекс МОРФО-КЕРАТИН™ и изглаждащ повърхността полимер)
• По-лесно оформяне със сешоар с по-добър резултат
• Моментално подобряване на косъма
• Изключителен блясък


Kerastase Discipline Fondant Fluidealiste изглаждащ балсам за непокорна коса 200 мл


Грижа Kerastase Discipline Fondant Fluidealiste мигновено подхранва косъма в дълбочина, улеснява разресването и премахва заплитането. Предотвратява наелектризирането и защитава косата от влага за 72 часа. Съкращава времето за изсушаване.
Продуктът притежава богата кремообразна консистенция, която опитомява непокорните коси и прави косата значително по-гладка и по-лесна за стилизиране.
Morpho-Keratine комплекс подхранва косата в дълбочина. Реконструира косъма отвътре и го изглажда от външната страна. Придава блясък, гладкост и красиво движение на косата.
В резултат, косата е дълбоко подхранена, гладка и с изящен блясък от корена до върха!
Употреба: Нанесете на измита и подсушена с кърпа коса. Оставете да подейства няколко минути и изплакнете обилно с вода.
Можете да намерите във фризьорските салони, както и в http://www.enzo.bg/. Цената на малката разфасовка от 200 мл е 38, 90 лева, а на голямата от 1000 мл е 105, 90 лева.

Kerastase Discipline Maskeratine изглаждаща маска за непокорна коса 200 мл


Маска Kerastase Discipline Maskeratine осигурява интензивно и мигновено подхранване на косъма в дълбочина. Улеснява разресването и предотвратява заплитането. Предпазва от наелектризиране и защитава косата от влага за 72 часа. Съкращава времето за изсушаване.
Маската има богата кремообразна консистенция, която опитомява непокорната коса и я прави значително по-гладка и по-лесна за стилизиране.
Morpho-Keratine комплекс подхранва косата в дълбочина. Реконструира косъма отвътре и го изглажда от външната страна. Придава блясък, гладкост и красиво движение на косата.
В резултат, косата е дълбоко подхранена, гладка и лека с изящен блясък от корена до върха!
Употреба: Нанесете на измита и подсушена с кърпа коса. Оставете да подейства няколко минути и изплакнете обилно с вода.
Маската можете да откриете във фризьорските салони и на http://www.enzo.bg/ за 49,90 лева.

Kerastase Discipline Fluidissime регенерираща кератинова грижа за непокорна коса

Термозащитен  спрей за незабавно и интензивно подхранване на косата Kerastase Fluidissime. Осигурява защита от топлината на стилизиращите уреди. Изглажда непокорната коса и улеснява разресването и стилизирането. Предотвратява наелектризирането и защитава косата от влага за 72 часа. Съкращава времето за изсушаване.
Спреят притежава лека, неутежняваща  консистенция. 
Morpho-Keratine комплекс подхранва косата в дълбочина. Реконструира косъма отвътре и го изглажда от външната страна. Придава блясък и гладкост.   
В резултат, косата е дълбоко подхранена, гладка и лека с красив блясък от корена до върха!
Употреба: Разклатете добре преди употреба. Нанесете на измита и подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
Ще намерите във фризьорските салони и в http://www.enzo.bg/
Цялата информация и снимки са взети от интернет. Аз не съм пристсътвала на събитието, а и все още не съм опитала продуктите. Просто много ми харесва всичко на KÉRASTASE и трябваше да споделя това с вас. Може би почитателите на марката вече са прочели за спектакъла или дори са присъствали на него :) И още един път - честит рожден ден, KÉRASTASE! Мега качество, с което постигаме красиви коси. С новите DISCIPLINE правите още една стъпка към красотата на нашите коси! Благодарим Ви! 
Поздрави и приятен ден!

0 коментара: