DSM Mon Platin - Универсален крем - Обогатен с авокадо

септември 28, 2014 Maia Georgieva 4 Comments

Когато отворих голямата красива торба с продукти DSM (Dead sea minerals) Mon Platin, не знаех какво ме очаква и нямах ни най-малка представа какво удоволстие ще опитам само след секунда! На часа всичко се разрови, прочете, отвори, помириса и започна мазането. Леее-лееее, само да знаете какво Spa пиршество настана у дома! Просто приказка! Днес показвам първото удоволствие от общо четирите, на които несъмнено ще се насладите и вие, ако решите да ги опитате. И така, това е Multipurpose Cream универсален крем - Обогатен с авокадо.

 Опаковка:
 Масивна бяла туба със здрава капачка. Продуктът, който е събрала е 250 мл. Удобна е за използване. С отвиване на капачката изцеждам нужното количесто крем. Практична е за съхранение, защото не заема много място. Гледам да я държа с отвора нагоре, за да не се цапа капачката отвътре. 

Описание на продукта:
Многофункционален крем за лице и тяло. Подхранващ, освежаващ и успокояващ крем. Уникално съчетание на маслиново масло, витамин Е и минерали от Мъртво море. Кремът осигурява хидратация и приятно гладко усещане. Увеличава еластичността на кожата. Подходящ за всички типове кожа, обогатени с освежаващ аромат.

Текстура:
Пухкава, средно гъста текстура. Не мазна, доста мека и оставяща кадифен завършек върху кожата. Притежава светлозелен цвят. Уникален свеж аромат, който се разнася из цялата стая и остава дълго върху кожата. 

Моите впечатления:
Кремът надмина очакванията ми. Все повече се убеждавам, че израелската козметика е мега качествена и правят наистина впечатляващи неща. Наскоро бях открила още една марка, която произвежда продуктите си в Израел. Сега прочетох, че и DSM Mon Platin също са направени там и си казах "Уау". Кремът използвам предимно след баня и го нанасям на цялото тяло като лосион. Позиционирала съм го на видно място и когато усетя, че ръцете ми за сухи, го използвам, за да ги омекотя. Харесвам пухкавостта на текстурата и колко бързо попива в кожата. Оставя я нежна, копринено гладка, лека и успокоена. Усещането е кадифена мекота и замаена глава от страхотния наситен аромат. Толкова е добър, че честно, бих помислила, че съм в скъп Spa салон и ме глезят с нещо доста класно! 


 Защо харесвам продукта:
- попива бързо;
- ароматът е наситен и свеж;
- текстурата е плътна, немазна;
- прави кожата мека, хидратирана и ароматна;
- подходящ за идващите зимни месеци;
- създава уникално Spa усещане при използването му;
- добри съставки, не съдържа парабени;

Можете да откриете и закупите от он-лайн магазина на DSM Mon Platin тук. А само до понеделник - 29.09 можете да получите безплатно универсален крем с аромат по избор, ако направите поръчка от сайта на стойност над 20 лв. Супер добре звучи, нали?
Към фейсбук страницата на DSM Mon Platin - - - > Цък :)

4 коментара:

  1. Много необмислено са лепнали БГ етикета точно върху състава.... Някои се интересуваме от това. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Дам :) На останалите продукти, които имам това не е така. Може да видиш състава на продукта от днешното ревю ето тук:
      http://thingamyjic.blogspot.com/2014/09/dsm-mon-platin_30.html
      Усмивки :)

      Изтриване
  2. Хм, търсех обективни мнения и отзиви за тази марка, но от прочетеното тук останах с впечатление, че това е платена реклама... Жалко! Но ще ги пробвам, не са скъпи, дано да излязат наистина качествени.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Нещата на марката са много хубави и наистина са на достъпни цени. Никой не ми е плащал, за да ги рекламирам :) Мнението си е лично мое и си ми харесаха :)

      Изтриване