Твоята кожа се нуждае от Silkki

май 12, 2021 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!
Понякога наистина е много трудно да открием правилния продукт за нашата кожа. Много често тя се променя и както е супер суха през зимата, изведнъж става по-лесно омазняваща се през лятото и отново е време за нов продукт. Ето, че вече имаме чудесно решение. Сега можем сами да сътворим крема, от който нашата кожа има нужда. Това е Silkki - крем, съставен от копринен серум (Silk Potion) и витаминен еликсир (Oil Elixir). Ние сами смесваме двете части, за да сътворим крема, от който нашата кожа има нужда в момента. Смесването на серума и еликсира е лесно, просто ги капваме на дланта нужното количествата от двата серума. Silkki озарява кожата по неповторим начин, прави я гладка и мека и има аnti-age ефект. Това е първата в България адаптираща се към кожата и външните условия козметика.
Може да се изполва от всяка кожа, за всеки климат и сезон, дори и кожата ти изведнъж да стане по-суха или по-мазна. Нещо като специална козметика само за теб, индивидуална, лично направена за кожата ти. Подходящ за хора, както с мазна, така и със суха и смесена кожа. Не мога да не спомена и изчистения състав на продуктите. Те са без консерванти, без емулгатори, без стабилизатори, без парабени. Още нещо, което ми направи страхотно впечатление е, че опаковките са екологични, направени изцяло от стъкло и неламинирана хартия. Освен това те са изключително красиви и стилни, красящи рафта в банята ми. Имат си удобна пипетка, с която капвам нужното количеството. Шишенцата са доста масивни и луксозно изглеждащи.


Silk Potion (Копринен серум) за озарена, копринено мека кожа

Съдържа високи проценти коприна и екстракт от орфеево цвете. Тези две силно ефективни съставки, които са познати от древността, отново влизат във фокуса на учените и експертите, благодарение на новите открития за тяхното действие и модерните биотехнологии, които позволяват безопасното им извличане с още по-големи ползи за кожата. Формула с натурални съставки, без консерванти. Коприната подобрява хидратацията и еластичността на кожата. Орфеевото цвете има озаряващ ефект, стимулира естествения синтез на колаген и еластин, намалява пигментацията.
Серумът е полупрозрачен с жълт оттенък и съвсем лек приятен аромат. Самата текстура е изключително лека и приятна. Попива много бързо и напълно в кожата. Не оставя филм върху лицето. Нанасям го в комбинация с еликсира, а понякога и самостоятелно за да освежа леко кожата си и да й дам доза копринена мекота, гладкост и сияние. Оставя кожата много свежа и приятна на допир.


Oil Elixir (Витаминен еликсир) за подхранена и защитена кожа

Вложените витамини C, A и E имат силно антиоксидантно действие и подхранват в дълбочина. Подобряват еластичността и създават анти-ейдж ефект чрез естествено стимулиране на производството на колаген. Формула с натурални съставки, без консерванти. Биолипидите действат като естествена предпазна бариера срещу дехидратацията. Скваланът има регенериращи, хидратиращи и омекотяващи кожата свойства. Той е доста по-гъст и плътен от серума и се усеща леко мазен. Като цяло е по-подхранващ и хидратиращ. Също има чудесен нежен аромат.
Смесването на серума и еликсира става лесно и бързо. Просто капвам съвсем малко от витаминения еликсир Oil Elixir и 2 или 3 капки от копринения серум Silk Potion. По принцип еликсирът е по-похранващата и хидратираща част. Затова прибавям по-малко количество, ако кожата ми е нормална. Ако пък я усещам суха и опъната, добавям малко повечко от него. Няма значение дали първо ще нанеса сеурма или еликсира. След това ги смесвам с пръст, докато се получи бяла еднородна смес. И готово! Моят крем е готов за нанасяне. Нанасям по цялото лице и изчаквам да попие. Това става много бързо и после усещането е за уникално копринена, гладка и мека кожа. Толкова хубава! И на допир, и на вид, и като усещане. Дава доза сияние и много живот. Просто самото лице сияе. Чудесна грижа!

Можете да ги откриете на https://silkki.eu/. Споделете дали сте ги пробвали.


Целувки и до скоро!

0 коментара: