My Secret To Soft + Smooth Skin

май 09, 2021 Maia Georgieva 0 Comments

Все повече захаресвам продуктите на Sebamed. Сега имам измиващия гел за лице за мазна кожа, измиващо блокче и душ-олио, които са моята тайна за перфектно гладка кожа. Просто ги поставете в банята и им се насладете. 


Измивен гел за лице за мазна и комбинирана кожа

Формулата на измивният гел на Sebamed, ефикасно почиства мазната и комбинирана кожа, премахва излишния себум и спомага за предотвратяване на запушване на порите. Продуктът има успокояващ и хидратиращ ефект благодарение на формулата обогатена с витамин В5 и лайка за по – бързо успокояване на кожата. 100% без сапун и алкали. Със стойността рН 5.5 на здравата кожа. Дерматологично и клинично тестван
Има гъста гелообразна прозрачна текстура с аромат на чистота. Създава толкова мека пяна, която е деликатна е не изсушава кожата.

Измиващо душ масло за тяло 

Почиства много нежно и подхранва кожата. Естественият лецитин и масло от авокадо имат регенериращ ефект, като възстановяват хидролипидния баланс и защитават от загуба на естествената влага. Кожата остава мека и гладка като коприна дори и при честа употреба .Както останалите продукти от серията Sebamed, така и измиващото душ масло за тяло е с рН 5.5 като на здравата кожа - усилва биологичната бариерна функция срещу вредни влияния на околната среда. 100% без сапун и алкали
Отдавна исках да опитам измиващото душ-олио. Най-после го направих и не ме разочарова. Консистенцята е под фирмата на олио, която се преобразува в нежна пяна при разтриване върху влажната кожа. С невероятен, завладяващ аромат. Прекрасно почисва и оставя кожата перфектно гладка и нежна. Някак си я подхранва докато почиства. Дори не е необходимо да нанасям след това лосион за тяло. Не оставя мазни следи. Препоръчвам я горещо, особено, ако имате много суха кожа.


Миещо Блокче с маслиново масло

Употребата на традиционен сапун, променя естественото pH на кожата и уврежда естествената й защитна киселинна обвивка, повишавайки риска от дехидратация и раздразнение на кожата. Миещото блокче без сапун на Sebamed е подходящо за чувствителна и суха кожа с pH 5,5, което насърчава естествената бариерна функция на киселинната мантия на кожата. Екстра меките активни почистващи вещества предлагат ефективно, нежно почистване на кожата, а активният комплекс със зехтин, копринени протеини, пантенол, фитостероли и алое барбаденсис поддържат баланса на влагата и целостта на кожата. 100% без сапун и алкали.
Sebamed имат няколко различни миещи блокчета, като аз избрах да опитам това с маслиново масло. Суперско е просто. Блокчето е много приятно за използване. Разпенва се и се разнася приятно маслиново ухание. Много нежно към кожата. 

Можете да откриете продуктите на https://sebamed.bg/.
Опитвали ли сте някой от тях?

Целувки и до скоро!

0 коментара: