Vital Gummy - вкусните и полезни желирани витамини

май 15, 2021 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!
Оооо, даа! Най-вкусните и сладко изглеждащи витамини ever! Толкова много се кефя на Vital Gummy. Това са желирани витамини, които ни помагат в забързаното ежедневие и ни набавят нужните витамини, минерали и ензими, за да изглеждаме чудесно и да се чувстваме така. И вие ги познавате, нали? Имат три вида, като за сега аз опитах два от тях. Тези за разтеж на косата и тези за потискане на апетита. Определено имах нужда от нещо добро срещу косопад, а другите избрах, защото имам нужда да вляза във форма за лятото. Те са 100% натурални. Създадени с най-качествените съставки от природата. Фокусират се върху супер съставките и изключват, всичко вредно и ненужно, като използват само съставки с научно доказана ефективност. Не съдържат ГМО и желатин.


Vital Gummy Hair Vitamins

Отдавна исках да пробвам тези сладки желирани мечета и дааа, определено си струват! Постоянно виждам снимки и сторита как различни момичета ги ядат, за да имат хубава и гъста коса. Даваха отлични отзиви за тях. Най-после ги опитах и аз. Vital Gummy Hair Vitamins имат за цел да намалят косопада, да ускорят растежа, да възвърнат естествения блясък на косата. Съдържат 11 витамина и минерала. Една опаковка има 60 витамина. На ден се приемат по два, като опаковката стига за месец. Имат формата на желирани мечета и са толкова, толкова вкусни! Сладки и приятни за похапване с вкус на горски плодове. Иска ти се да изядеш и още един, и още един. Трудно е да спазвам дневната доза, защото ми се иска да ги ям постоянно. Определено виждам разлика в косата си. Тя е много по-жива и косопада значително намаля. Съдя по четката си за коса. Преди оставаха доста повече косми по нея след сресване. Освен това виждам разлика и в блясъка на косата си. Станала е много по-блестяща от преди. Обезателно ги пробвайте.

Vital Gummy Apple Cider Vinegar

Също така исках да пробвам и хранителната добавка Apple Cider Vinegar. Тя работи за намаляване на апетита, забързване на метаболизма и изгарянето на мазнини. Премахва подутото коремче и поддържа добри чревни бактерии. Повишава енергията и тонуса. Те са под формата на желирани бонбони. Какво по-хубаво от това? Ям желирани бонбони, които ми помагат да отслабна. Направени са от 100% натурални ябълки и съдържа всички полезни свойства на традиционния ябълков оцет, но без неприятния вкус и мирис. В опаковката също има 60 витамина, които стигат за месец. Имат форма на ябълка и са малко по-големи от мечетата. Вкусът им е на сочна зелена ябълка. Определено, след като сте пробвали витамините за коса, ще искате да опитате и тези, като мен. ACV също е прекрасен продукт. Забелязах, че коремът ми не се подува така както преди. Чувствам се енергична и опеделено апетита ми намаля и хапвам по-малко. Надявам се до лятото да постигна още резултати.

Можете да ги откриете на https://vitalgummy.com/. Споделете дали сте ги опитвали. А ако не сте, кой вариант бихте пробвали?

Целувки и до скоро!

0 коментара: