Nesti Dante Luxury Handcrafted Italian Soaps and Shower gel

май 20, 2021 Maia Georgieva 0 Comments


Ако искате да изпратите някой до Италия, то му подарете този сет със сапуни, чиито ухания са вълшебни. Толкова много исках да ги подаря на майка ми, която много им се зарадва. Наистина са идеален подарък са за всеки, защото идват в кутия с панделка. 
Брандът Nesti Dante е основан през 1945 година, когато на 12-годишна възраст създателят Данте Нести започва да прави сапун в собствения си дом. Използват се традиционни методи и суровини, като сапуните Nesti Dante са напълно натурални. Имат широка гама продукти с различни аромати.
Nesti Dante Emozioni in Toscana The Collection е колекция от шест луксозни ръчно изработени сапуни от Флоренция. Красиво опаковани в елегантна хартия във флорентински стил. Самите им опаковки са като произведения на изкуството и носят духа на Италия. Опияняваща комбинация от естествени растителни екстракти. Обсебен съм от сапуните на бранда. Просто не мога да им се наситя. Всеки нов аромат ще ви харесва още повече от предходния и ще ви е трудно да изберете любим. Най-вероятно и вие ще се влюбите във всяко едно от уханията. А нежната пяна, която правят оставя кожата уханна и великолепно мека. Като цяло тези луксозни сапуни са нежни към кожата, хидратиращи и натурални. Ароматите са естествени, а пяната е мека и кремообразна. Голяма глезотия са по душа и супер релаксация в банята. Насладете се и вие на прекрасния аромат на този ръчно изработен сапуни, които ще ви пренесат в Италия.
Още два продукта на Nesti Dante, които грабнах заради тези сини, морски и така летни опаковки са душ гела и сапуна от серията Philosophia Collagen. Съдържат витамин Е и колаген, от които кожата ми има нужда, за да не е суха. Както знаете колагенът е основният елемент на клетъчната структура, която помага за поддържане на здравината и устойчивостта на кожата. Това е протеин, който се намира в животински вид, но можем да намерим и негова растителна алтернатива, която се добива от богати на хранителни вещества водорасли, наречени ирландски мъх. Освен телешки и свински колаген за козметичната и фармацевтичната промишленост се използва също рибен колаген, който се усвоява най-добре. Кой е най-добрият колаген за кожа според вас? Правят мека нежна пяна. Почистват толкова нежно, а да не говорим за невероятния им аромат. Усещах как ухае сапуна още през опаковката.
Като цяло продуктите се усещат доста луксозно и ще опитам още неща на бранда. 

Целувки и до скоро! 

0 коментара: