Revox Just Caffeine 5% & Nourish London Balance Essential Moisturizer

януари 20, 2021 Maia Georgieva 0 Comments


След като ви показах тези два продукта от bewellstore.bg на стори, получих толкова много въпроси за тях. Затова реших да напиша малко повече за самите продукти и за това как ми се отразяват. Това са хидратиращия лосион Balance Essential Moisturizer на английската марка Nourish и серум за около очи на Revox. Имам ги от близо месец и не съм спирала да ги използвам. Супер много ми допазнаха и двете неща. Задължителни са в грижата за кожата ми в момента и са идеални за по-студеното време навън. 
Серум Revox Just Caffeine 5%

Серумът за околоочния контур е на новата за мен марка Revox. Супер интересна ми е. Видях, че продуктите им стават все по-популярни. Revox имат същата концепция като The Ordinary и Revolution Skincare. Нещата им могат да се използват и прилагат в комбинация едно с друго в зависимост от кожния проблем, който имате. Цените им са доста по-добри и имат много интересни продукти. С нетърпение очаквах да опитам серума Revox Just Caffeine 5%. Той се бори срещу тъмните кръгове, торбичките под очите и с липсата на жизненост на тъканта, като й придава еластичност и тонизиране. Съдържа екстракт от зелен чай и кофеин. Кофеинът е мощен антиоксидант, който се бори с негативните ефекти, предизвикани от свободните радикали, UV лъчите, замърсяването, също така кофеинът има способността да намалява уморения вид като торбичките под очите и тъмните кръгове. Екстрактът от зелен чай успокоява тъканите и намалява признаците на преждевременно стареене. 
Серумът е в тъмна бутилка с пипетка, какво всъщност изглеждат всички продукти на бранда. Има прозрачна, леко жълтеникава лека, немазна текстура. Тъй като не се препоръчва употребата на Just Caffeine 5% вечер, за да се предотврати дехидратацията на кожата, но нанасям сутрин. Поставям 4-5 капки с леки масажни движения в областта около очите. Попива доста бързо и оставя кожата мека. След него нанасям от дневния си крем, за който следва да прочетете. 

Струва 10,99 лв. и можете да го поръчате ето тук


Хидратиращ лосион Balance Essential 
Ето го и другият продукт, който опитах и супер много ми допадна. Това е кремът Nourish Balance Essential Moisturizer, подходящ за комбинирана кожа. Обогатен с витамини за подпомагане на метаболизма на кожата и възстановяване на баланса на хидратация. Поддържа баланса в мазната и еластична кожа, възстановява влагата и контролира себума, за да съживи естествената бариера на кожата. С естествен аромат на хрупкава ябълка, тази супер подхранваща смес от витамини B3, B5, B6 C и E оптимизира естествената клетъчна функция и насърчава здравата и балансирана кожа. Богат на екстракти от арган и палма джудже, регулират производството на себум и намаляват блясъка. Стимулиращите овлажнителни с витамин В3 и В5 поддържат кожата еластична, гладка и здрава.
Кремът е в мноого готина стъклена бутилка с помпичка. Наистина е много красива и дори за снимки е супер фотогенична. Има плътна, гъста, гладка, бяла, непрозрачна текстура с разкошен аромат на свежа зелена ябълка. Нанасям две помпички, като три вече са ми прекалено голямо количество. При нанасянето му оставят ивици върху кожата, които при втриване попиват. Усеща се изключително приятно върху кожата. Попива хубаво и сякаш я прави по-плътна. Толкова премерен - хем овлажнява, хем не оставя мазни следи. Кремът оставя след себе си слой, но след няколко минути става кадифен, матов и приятен на допир - много приятно чувство и сякаш, че кожата е под защитна бариера. Мисля, че ефективно предпазва кожата от прекомерна загуба на вода и не я утежнява. Кремът е прекрасен за по-големи студове, защото е много богат и ефективно ще предпази кожата от студа. Не съм забелязала да е утежнил кожата ми или да е причинил някакво дразнене. Наистина е върховно решение за комбинирана и мазна кожа, защото няма да омазни кожата и да я накара да лъска. Хидратира, освен това озарява кожата, придавайки й здравословен блясък и значително намалява секрецията на себум. Кожата ми спря да бъде толкова мазна и направи порите много по-малки. Много ми харесва. Опитайте го!

Цената на лосиона е 48,99 лв. и можете да го разгледате ето тук.
Какво мислите за тези продукти, момичета? Познавате ли марките Revox и Nourish или за първи път чувате за тях? Пробвали ли сте нещо тяхно и какво мислите за нещата им?

На https://bewellstore.bg/ ще откриете още много хубави продукти на чудесни марки. Разгледайте ги и със сигурност ще си харесате нещо.

Целвуки и до скоро!

0 коментара: