Kerastase Elixir Ultime

март 19, 2016 Maia Georgieva 0 Comments

Алоха, хора!
Как сме?

Днес нямах никакво намерение да се подстригвам, но какво ме прихвана не знам. Е, дадох се, а след това бях в лееек потрес колко много от косата ми е отрязано и колко къса е станала... Пфуу, никак не харесвам такива рязки промени, ама.... да решим, че е пролетно освежаване и да приемем с усмивка новия fresh look :) Благодаря, маминке! :*

По случая с косата реших да понапиша малко за балсама с четири вида масла Elixir Ultime на Kerastase. 


Опаковката е супер красива. Направо обожавам подобни златисти нещица. 


Балсамът подхранва и защитава косата от агресорите на околната среда. Кремообразната формула мигновено хидратира, без да утежнява. Оставя косата копринено мека и със сияен блясък.


Идеален за всички типове коса (особено подходящ за фина коса като моята), балсамът Kerastase Elixir Ultime е обогатен с Oleo-Complexe. Комбинацията от натурално извлечени масла от арган, камелия, пракакси и царевичен зародиш осигурява на косата дълбоко подхранване и повишава устойчивостта на фибрите на косъма. Улеснява разресването и предпазва косата от накъсване.
Текстурата на  Еликсир Ултим е кремообразна, доста течна за балсам и дори понякога само като наведа тубичката, започва да си изтича сам. Има жълтеникав цвят и божествен аромат. Направо съм влюбена в него. Това е може би нещото, което най-много харевам в този балсам. Запазва се върху косата, дори и след изсушаване. Трябва да се нанася след като сме измили и подсушили косата си. Оставя се да подейства няколко минути и след това се изплаква. Честно казано аз го нанасям директно след шампоана. Често нямам време, за да подсуша косата си, да нанеса продукта и след това отново да вляза в банята и да го измия.
Като действие си е ок, не прави някакви miracles, но смятам, че добре заглажда косата и не стои толкова хвърчаща и опърпана в крайчетата. Оставя я мекичка и благоуханна..

Цената му е 54.90 лв. и за повече инфо можете да погледнете например тук, както и във всички салони Керастаз :)

Желая ви мнооогооо усмивки и само прекрасности!

Цунки!

0 коментара: