Bulgar Biotic - Bactojoy Femin

януари 15, 2021 Maia Georgieva 0 Comments


Защо да пием пробиотици? Нека да повдигнем темата за тези така важни за нас добавки. Доскоро изобщо не бях пила пробиотици, но след като се наложи да пия много антибиотици, заедно с тях ми ги предписаха. Така научих колко всъщност важни са за нашия организъм. От началото на януари реших отново да пия едни нови за мен пробиотици. Това е Bactojoy Femin на Bulgar Biotic - пробиотик + пребиотик, произведен в България на база на автентичния Lactobacillus bulgaricus. Съдържа българска роза Дамасцена, действа като мощен антиоксидант и източник на фибри, с успокояващ и възстановяващ ефект. В продукта е използван иновативния и много по-активен арабиногалактан, вместо широко срещаните пребиотични аналози. Съдържа лактоза. Не съдържа генномодифицирани организми, глутен, соя, консерванти и оцветители.
Оказа се суперски начин за поддържане баланса на организма. Благоприятства оптималното функциониране на метаболизма и усвояването на хранителните вещества, свързани със специфичните нужди на женския организъм. Подпомага нормалната функция на имунната система, както и на естествения баланс на стомашно-чревната и вагинална микрофлора, като минимизира възможността за инфекции. Мощен антиоксидант, подпомагащ черния дроб в очистителните процеси. Има успокояващ и подмладяващ ефект. Естествен източник на фибри с много лек лаксативен ефект.
Опаковката съдържа 20 броя капсули в 2 блистера. При антибиотично лечение се пият по 2 капсули дневно / 10 дни. При профилактика и хронични заболявания по 1 капсула дневно, минимум за 60 дни. Аз пия по една капсула дневно. Изключително добре ми повлия и съм много доволна от този пробиотик. Със сигурност ще взема да опитаме и от другите видове пробиотици на Булгар Биотик. 
Цената на Bactojoy - Femin е 19,29 лв. и можете да го откриете по аптеките, както и на https://bulgarbiotic.bg/.

Целувки и до скоро!

0 коментара: