Review: Sano Products

януари 16, 2021 Maia Georgieva 0 Comments


Наслаждавам се на новото одеало, което закупих от Петрич, докато бях на почивка в Сандански за няколко дни. Веднага го изпрах и сега е още по-мекичко и ароматно благодарение на праха и омекотителя, които изпозлвам в момента. Те са на Maxima и ухаят невероятно. Отдавна чувам суперлативи за тях, но така и не ги бях пробвала. Ето, че най-после ги опитах и не мога да спра да се радвам на прането си. Толкова, толкова меко и нежно, а уханието, което се носи от гардероба - незаменимо. Дрехите и спалното бельо ухаят супер луксозно. Дори и няколко дена след като съм изпрала блузите си и реша да нося някоя, ухае невероятно. Когато сменя чаршафите на спалнята, седмица, след като съм ги изпрала все още миришат и е истинско блаженство да си легнеш в леглото. Обгръща те нежнен аромат и такава мекота. 
Течният прах, който имам е Maxima концентриран гел с аромат Планинска свежест. Има подобрена технология, която комбинира мощно почистване с наситен свеж аромат. Уникална комбинация от ензими и препарати за успешно отстраняване на петна. Технологията на заключващи микрокапсули, бавно освобождават аромата. 
Опитах всички аромати от омекотителя и до един са божествени. Имат богати и силни, но не натрапчиви аромати, създадени от международни парфюмни експерти. Горещо препоръчвам да пробвате аромата Дива перла. Просто жесток! Дрехите ухаят изключително дълго след пране. Дори, още с отварянето на пералнята, из цялата къща се разнася аромата. Омекотителят също е концентриран и стига за 50 пранета. Необходими са само 20 мл. за едно пране. Съдържа козметични добавки, придаващи кадифена мекота на тъканите. Вдъхновен от меката миризма на бели цветя. 
Освен това имам и ароматизатора спрей за дрехи Maxima Floral touch, който е велик. С него се напръскват дрехите след като изсъхнат или още в сушилнята, десет минути преди да приключи сушенето. Не мога да ви опиша готиния аромат, който придава на дрехите. Мега добър продукт. Обезателно го опитайте!
Още нещо на Sano, което ми е верен помощник в кунята е обезмаслителят под формата на спрей Sano Forte Plus за почистване на фурни и изобщо всичко мазно. Предназначен е за отстраняване на сериозни замърсявания и загоряла мазнина от фурни, съдове, готварски плотове, аспиратори и плочки. Бързо и с лекота разтваря и почиства всички замърсявания. 
Друго, което мога да похваля е гъстият и много нежно ухаещ на ванилия и ябълка сапун Careline Spring Blossom. Не изсушава кожата, а я овлажнява и омекотява, оставяйки приятен, освежаващ и дълготраен аромат.
Можете да разгледате продуктите на http://www.sanobg.com/.
Пробвали ли сте продуктите и ако да, кой ви е сред топ любимците?

Целувки и до скоро!

0 коментара: