Мi Amante Profession Еlla Renew Boutique Shampoo & Elixir

януари 22, 2021 Maia Georgieva 0 Comments

Студът изобщо не ми е сред любимите неща, но поне мога да се наслаждавам на готини спа глезотийки у дома, които да ми помогнат да се чувствам по-добре. Една вечер приятелят ми сподели, че е изпълнил всичките си ритуали в банята - миене на косата, отпускащ душ-гел, лосион за коса и какво ли още не. Та, така и аз. Много обичам да завършвам дните си с горещ душ и няколко ритуала в банята, с които глезя косата си. В последно време я измивам с шампоана Мi Amante Profession Еlla Renew Boutique Shampoo, а след нанасям и от вълшебния Elixir, който й вдъхва живот и блясък. И така, резултатът е на лице - релаксация за душата, тялото и косата. 

Мi Amante Professional кератинов шампоан Еlla Renew Boutique 

Подходящ е за всеки тип коса. Съдържа аминокиселини от кератин и масло от семена на рожков. Без парабени, сулфати, силикони и добавена сол. Има за цел да намали цъфтежа, да придаде на косата неотразим блясък, плътност и копринена мекота, да повиши здравината на косъма до три пъти, да възстановяви вътрешната структура на косъма, да намали увреждането при химично и термично третиране. Защото така задържа два пъти повече вода в косата, придава текстура на всяка фибра без утежняване, има заглаждащо действие и предотвратява бъдещо накъсване.
Шампоанът е мек, нежен и деликатен. Изключително щадящ скалпа. Неговата прозрачна с жълт оттенък текстура се разпенва хубаво и лекият екзотичен аромат, типичен за продуктите на Мi Amante, те обгръща. Измива косата чудесено и съм доволна от начина, по който изглежда косата ми след него. Мека, нежна, с обем и здрав вид. 
Цената му е 30 лв. за 300 мл. и можете да го откриете на https://miamantehair.bg/

Мi Amante Professional Elixir за коса

Елексирът за коса е обогатен с подхранващи масла от бадем, бораго, ленено семе и маслина. Придава на косата ослепителен блясък и копринена мекота. Подчертава прическата, запазвайки я за по-дълго. Благодарение на специалната си формула, нежно обвива косъма, без да омазнява. Улеснява разресването и защитава косата. С анти-фриз ефект. Подходящ е за всеки тип коса, като не се препоръчва при тънки и слаби коси.
Чудесно решение за здрава, нежна и блестяща коса. Допаднахме си още с първото ползване. Внимателно разнасям няколко капки върху влажна или суха коса, след което хубаво втривам и оформям косата както обикновено. Дава живот на косата, заглажда я и я прави да изглежда много лъскава, здрава и жизнена. Формулата е гъста, немазна и не оставя следи върху крайчетата. Има лек, много готин екзотичен аромат, който долавям и върху косата си. Просто чудесен!
Цената му е 28 лв. за 100 мл. и можете да го откриете на https://miamantehair.bg/
Всички продукти на бранда можете да разгледате на https://miamantehair.bg/.

Целувки и до скоро!

0 коментара: