Cardinal Bites - първите протеинови бонбони без добавена захар в България

януари 25, 2021 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!
След като се притеглих, се оказа, че съм напълняла с цели 4 кг за месец. Покрай празниците добре си похапвах, а и постоянно се глезя с разни сладки неща, което определено трябва да огранича. За радост открих бонбоните на Cardinal Bites, които са без захар и здравословни. Най-хубавото е, че са супер вкусни и напълно ми засищат глада за сладко. Изглеждат като шоколадови бонбони, а и на вкус изобщо не им отстъпват. Един-два са напълно достатъчни, за да ми дадат нужната доза сладост.
Cardinal Bites са първите протеинови бонбони без добавена захар в България, създадени за хора, които държат на качеството на храната, поддържането на оптимална форма и апетитния, вълнуващ вкус. Създадени са от банда манЯци, които решават да стартират бизнес и иновация по време на пандемия и криза. Първата прототипна партида се разпродава за 2 дни. Бонбоните са сурови и не преминават през високотермична обработка. Съдържат висококачествен растителен (грахов и оризов) или млечен (казеин) протеин, сусамов тахан, какаово масло, фурми, фибри, пробиотици. Не съдържат захар и са с 20% по-малко калории спрямо познатия шоколадов бонбон. Сладостта на протеиновите бонбони е от сушени фурми и еритритол – подсладител с 0 калории.  Не съдържат соя, изкуствени оцветители, мазнини и глутен.
Предлагат два вида бонбони, като аз опитах тези с роза, махлеб и пробиотик. Опаковките им са много готини и направо те приканват да си похапнеш. Нося си навсякъде с мен по една от тях, защото са с удобен джобен формат. Почерпих доста приятели и на всички много се харесаха. Най-много обичам да си ги похапвам сутрин с кафето, както и вечер след вечеря, за да се поглезя. Имат уникален аромат на роза и  мек, копринен вкус. Направо се разтапят в устата и те пренасят сред поля от рози.
Можете да ги разгледате и поръчате на https://cardinalbites.com/.
Желая Ви сладък ден!

Целувки и до скоро!

0 коментара: