Dermax - кремът от природата

януари 14, 2021 Maia Georgieva 0 Comments

Dermax е един чудесен крем за цялото семейство, който е подходящ за всякакви кожни проблеми. Винаги гледам да имам по една кутийка под ръка, защото е многофункционален, често влиза в полза и винаги помага. А и най-хубавото е, че е изцяло натурален. Съдържа пчелен восък, бяла дъвка, борова смола, слънчогледово, маслиново и лавандулово масло, екстракти от невен и босилек.
Може да се използва срещу напукани пети, ръце, сърбежи от ухапвания на насекоми, повърхностни рани, облекчение след охлузвания и протривания, загрубяла и раздразнена кожа, изгаряния, псориазис, белези, постоперативни и други, след лазерна епилация, ежедневна хидратация на кожата, акне от бактериален произход, бременност – предотвратява появата на стрии, новородени бебета - при подсичания и раздраразнена кожа. 
Има гъста, плътна текстура с аромат на билки и природа, която при разтъркване става мека и започва да се разтапя. Превръща се в прозрачен мек крем, който е супер хидратиращ и успокояващ.
Използвала съм не една и две кутийки през годините и винаги ми е помагал. Нанасям го при напукани пети, раздразнена и загрубяла кожа на лактите, ръцете, лицето. Много добре хидратира и подхранва на мига. Определено ми е помагал и когато съм имала рани, за да заздравеят по-бързо. Отделно го препоръчвам и за успокоение, при ухапване от насекомо. Можете да мажете и белези, за да се заличат по-бързо. Толкова много приложения има и действа безотказно. Препоръчвам го.
Вие опитвали ли сте го и какъв кожен проблем сте борили с него?
Цената на вълшебното бурканче е само 17 лв. и през януари е с безплатна доставка. 
Можете дa го намерите на https://dermax.bg/.

Целувки и до скоро!

0 коментара: