PCA SKIN Exlinea Peptide Smoothing Serum & ReBalance Cream

декември 15, 2019 Maia Georgieva 0 Comments

Сестра ми ми каза да правя по-близки кадри на продуктите, затова в този пост ви показвам новите ми любими крем и серум на PCA SKIN отблизо. Систър, надявам се снимките да ти харесат, а ако искаш да ги пробваш - на нощното ми шкафче са. Брандът е американски и от скоро се предлага и на българския пазар. Имат изключително примамливи луксозни продукти за грижа за кожата и тялото. Опаковките също са изтънчени и премерени - нито повече, нито по-малко. Точно такива, каквито си представям, че трябва да бъде един продукт от бялата козметика. Основната цел на PCA SKIN е да създават продукти, които подобряват здравето на кожата. Внимателно и ръчно подбират всички съставки, които са уникално съвместими с кожата и тялото, за да гарантират постигане на най-добри резултати. Използват най-добрите комбинации от иновативни съставки, за да осигурят високоефективни продукти, които изпълняват своите обещания. Не съдържат вредни съставки и аромати. След като разгледах всички продукти в сайта им и изчетох подробно описанията и коментарите под тях, ми стана наистина трудно да избера какво точно да пробвам. Все пак реших това да бъдат едни от най-продаваните им продукти - пептидният серум Exlinea Peptide Smoothing Serum и кремът за лице ReBalance
Exlinea Peptide Smoothing Serum е пептиден серум, който минимизира появата на бръчки, като хидратира, изглажда и стяга стареещата кожа. Формулиран с пептида Argireline, който активно действа в продължение на 12 часа, за да намали видимо появата на фини линии и бръчки при нанасяне. Откакво го имам не съм спряла да го използвам. Толкова много свикнах с този продукт. Изглежда невероятно - в стилно стъклено шишенце с помпичка. Усеща се масивно и доста луксозно в ръката. Консистенцията е лека, не много гъста, с жълтеникав цвят и приятен аромат. Нанасям го сутрин и вечер преди крема си за лице. Поставям една - две помпички върху цялото лице, като се фокусирам върху зоните около очите, челото и устата. Имам леки бръчки около очите, както и между веждите, които мисля, че се появиха от вечното ми сбръчкване на очите, за да се видя по-добре. Така, че ми се иска да ги изгладя и да не са така видими. Пептидния серум определено повлия чудесно на кожата ми. Хубаво масажирам и втривам в кожата, като се разнася прекрасния му натурален аромат. Леката текстура попива за секунди и не оставя следи. Не омазнява, не лепне, няма никакъв филм след това. Кожата е чудесна - хидратирана, нежна, загладена и наистина се усеща по-стегната. Вече е преполовен, а никак не ми се иска да свършва. Много любим!
 Много исках да опитам и някой от кремовете за лице на PCA SKIN. Избрах това да бъде ReBalance. Това е подхранващ, лек овлажняващ крем, който хидратира и успокоява нормална и чувствителна кожа. Хидратиращата формула на крема ще помогне за поддържане на успокояването и балансирането на кожата. В прекрасна кутия с изчистен дизайн. Като цяло всичките им серуми са в едни и същи бутилки, а всички кремове са в такава бяла опаковка. Единствено надписите по тях са различни. Както вече казах - супер много ми харесават опаковките - изчистени, премерени. Кремът е с изключително лека като перце текстура. Няма аромат. Използвам го като дневен крем след серума. Попива мигновено и оставя коажата чудесно балансирана, с кадифена мекота и свежа. Харесва ми това, че не оставя филм и не омазнява, кожата не лъсва, а същевременно е чудесно хидратирана и напомпана. В края на дена кожата ми отново изглежда абсолютно прекрасно. Препоръчвам го на всички с чувствителна или мазна кожа. Ако ви е омръзнало кожата ви да лъсва, ще видите как с времето това няма да се случва. 
Комбинацията от двата продукта е чудесна и кожата ми очевидно изглежда много, много по-добре с тях. Наистина преобразяват кожата. Изключително щастлива съм, че ги опитах. Несъмнено продуктите на PCA SKIN са ефикасни и се справят чудесно. Поне на моята кожа се отразиха превъзходно. Щом дори един път се вгледах в огледалото и забелязах, че кожата ми изглежда наистина различна - супер свежа, озарена, сияйна, изгладена и изпълнена с живот. Също така е балансирана - не се омазнява и не лъсва, а и не се усеща суха и опъната. Нещо, което рядко забелязвам. Но щом ми направи впечатление, определено мисля, че има видима разлика в кожата ми. Рядко повтарям продукти, но определено тези ще взема отново. Изтънчени продукти, които наистина си заслужават. Препоръчвам ги с две ръце на всички, които искат да дадат на кожата си луксозна грижа. Също така са чудесна идея за коледен подарък. Всяка дама би се зарадвала да ги има.
Разгледайте ги на https://www.pcaskin.com/. Посетете и Facebook страницата им тук. Кой продукт на бранда бихте пробвали?

Целувки и до скоро!

0 коментара: