Delicious and Healthy Breakfast

декември 26, 2019 Maia Georgieva 0 Comments


След коледните празници вероятно Вие, също като мен, се нуждаете от лека диета. В днешния пост ще Ви предложа няколко лесни идеи за закуска, които са постижими дори за най-заетите от Вас, които винаги бързат сутрин към задачите от деня. 
Наскоро пробвах няколко вида гранола на Amore – с годжи бери, череша и боровинка. Тази био гранола е изключително вкусно хрупкаво изкушение. Тя е сурова, веган, без глутен и добавена рафинирана захар, както и чудесен източник на висококачествени съставки и протеини, които се разграждат лесно. Без никакви нежелани съставки и с високо съдържание на фибри. Съдържат активирани семена и елда, кокосов чипс, фурми и сушени плодове, фъстъчено масло, какаови зърна, чиа и кашу, подсладени с кокосов нектар и лукума. Приготвих първия вид с кисело мляко, малко сушени плодове – каквито си имах в шкафа – сини сливи, кайсия и смокиня. Добавих и ядки – бадеми и лешници. Малко кисело мляко и лъжица мед. 
Получи се невероятно вкусно, затова на другия ден опитах гранолата с череша в комбинация с нарязан на кръгчета банан, ядки и поръсих с малко канела. 
Към последния вид с боровинка добавих сушени смокини, слънчоглед, овес, лъжичка мед и тахан. 
Бих казала, че това е едно страхотно начало на деня – засищато и здравословно. Ако в списъка Ви с новогодишни обещания присъства – да сваля малко килограми, гранолата ще стане Ваш верен приятел при изпълняването му. 

Bon Apetit!

0 коментара: