Вкусните свещи “От Любов”

декември 19, 2019 Maia Georgieva 0 Comments

Ооо, дааа! Ето от това имах нужда точно за Коледа. Нещо вкусно, нещо сладко, нещо толкова добре ухаещо и изглеждащо уникално апетитно. Амиии, даааа, и на вас ли ви изглежда толкова изкушаващо? Всъщност това е свещ! Да, май и вие не можете да повярвате, нали?! Това е Spicy Hot Chocolate - една от прекрасните ароматни ръчно изработени свещи “От Любов”. Майсторски направена и изпипана до последния детайл. Техните свещи изглеждат точно по този начин - като истински напитки. Всички са в красиви чаши и наистина е трудно да се спреш само на една. Моята е в прозрачна чаша и през нея може да се види шоколадово-млечната напитка, декорирана с нежна сметана, портокалово резенче и канелка. Веднага ти се иска да си похапнеш от пухкавата сметана и да пийнеш от ароматно ухаещата чаша. Толкова добре направена, досущ като истинска. А само как ухае... моята е с аромат на потрокал, канела и шоколад. Ухае невероятно вкусно, носеща духа на Коледата! Още по-готиното е, че при разтапяне на свещта, топлината въздейства върху подправките и се разнася божествено ухаение из цялата стая. 
 Свещите “От Любов” дават възможност вие сами да изберете ароматите и декорациите. Можете сами да прецените как да изглежда, както и какви екзотични подправки да добавят, за да ухае според предочитанията ви. Смятам, че тези изкушаващи свещи са един прекрасен подарък за всеки повод. А сега за Коледа биха били чудесна изненада. 
Цената на моята е 18 лв. и пише, че е със 60 часа приблизително време за горене. Можете да я откриете на: https://www.facebook.com/candlesfromlove/
Разгледайте и останалите готини свещи. Коя си харесахте вие?

0 коментара: