IMAGE Skincare ILUMA intense brightening crème

декември 18, 2019 Maia Georgieva 0 Comments


Окей, нека си признаем, че обичаме да получаваме подаръци, но още повече обичаме да радваме най-близките си хора. Заслужават да ги поглезим с нещо наистина хубаво. Реших да споделя с вас какъв ще бъде коледния подарък на моята майка. Това ще е един прекрасен крем за лице на американският бранд IMAGE Skincare, за който съм ви споделяла колко много обичам. Това е кремът ILUMA intense brightening crème. Той е част от една от най-луксозните серии на бранда ILUMA. Четох впечататляващи отзиви за нея. 

 Кремът съдържа изключителен изсветляващ комплекс, който придава цвят и баланс на кожа с неравномерен тен. Той спомага за избледняване на възрастовите петна и хиперпигментация, оставяйки кожата озарена и сияйна. Неговата Vectorize Technology освобождава във времето изсветляващи агенти до 48 часа, осигурявайки интензивен и дълготраен изсветляващ ефект.
Използва се всекивневно като дневен крем върху почистена кожа с масажиращи движения. Избрах именно него, защото майка ми има възрастови петна по лицето и реших, че е супер подходящ за нея. Освен това е изискан, луксозен и толкова красив в тази блестяща лилава опаковка. Със сигурност ще накара всеки, който го получи да си каже уау! 
Тази Коледа подарете красива кожа! ⁠

Целувки и до скоро!

0 коментара: