Коледни подаръци от Parfimo.bg

декември 25, 2019 Maia Georgieva 0 Comments


 Parfimo.bg е прекрасно място за откриване на подаръци на добри цени. Много от подаръците, които аз самата подарих тази година бяха закупени он-лайн. Определено, когато знаеш какво искаш е много по-лесно, бързо и удобно да пазаруваш по този начин. Няколко дни преди Коледа моите приятели от Parfimo.bg ме изнадаха с приказен подарък - кутия, пълна с разкошни продукти. 
Първото нещо, което веднага грабнах беше ароматът Calvin Klein Reveal. За първи път пробвам парюм от сайта и определено останах впечатлена от дълготрайността му. Прекрасен аромат, който ме очарова. Определят го като чувствен ориенталски аромат за жени. Кара те да мечтаеш за слънце, галещо кожата, морски бриз и летен залез. Той е идеалният аксесоар за вълнуваща вечер. Композиция от солени акорди, бял и черен пипер. Към тях се пробавят още ирис и амбра, сандалово дърво, ветивер, кашмеран и мускус. 
В кутията открих и още един ориенталско-цветен парфюм. Той е под формата на рол-он и е на марката Christian Siriano Silhouette. Определено вече ще си вземам и парфюми от Parfimo.bg.


След това открих палитра на Artdeco, в която мога да си сложа сенки или червила. Има голямо огледало. Затваря се плътно е много красива.


Друго, с което ме зарадваха беше течният сапун с диня Dermacol Aroma Ritual Watermelon. Ухае невероятно яко и свежо на диня. Веднага го поставих на мивката, за да ми създава весело настроение. Освен течен сапун има още и лосион, душ гел, пяна за вана, ексфолиант, мляко за тяло с този аромат. Разгледах и останалите аромати, които също предполагам ще са така живи и наситени като този. 

Сайтът предлага толкова разнообразни марки и винаги, когато го отворя, си харесвам по нещо. Например любимият крем на Clinique - Moisture Surge, в който и майка ми, и сестра ми са вклюбени винаги на мега яката цена/ promocii. Ето, че за всеки празник се взима поне по един. 
Също така си избрах и очната линия L´Oréal Paris Super Liner Perfect Slim, без която не мога. Това е най-готината очна линия, като винаги в козметичния ми несесер се крие по една от нея. Само не знам защо по дрогериите е по 18-19, че дори и над 20 лева, а в Parfimo.bg е около 7-8 лв. Друго, което е супер намалено и сестра ми много обича и използва редовно е фон дьо тенът Max Factor Facefinity Compact Foundation. За сравнение на цените - в сайта е 11 лв, а в дрогериите 20, че дори и над 20 лв.
Изобщо все по-често ще се доверявам на Parfimo.bg за избиране на подаръци за близките ми и за мен.

Целувки и до скоро!

0 коментара: