Most Wanted of the Balm Products

декември 08, 2019 Maia Georgieva 0 Comments

Хо-хо-хо, остават само 17 дни до Коледа. Неделя е чудесен ден за избиране на коледни подаръци и аз отново съм тук с предложение, на което всяка дама би се зрадавала. Перфектният подарък за нея - продукти на The Balm. Сигурна съм, че ще донесат гарантирано добро настроение. Поне аз винаги оставам възхитена от продуктите им. Ето какво можете да опаковате, за да я зарадвате:
 Палитрата the Balm The Nude Dude Eyeshadow Palette е просто великолепна. Доста известна и може би голяма част от вас вече я имат. Опаковката й е картонена, лека и тънка. Затваря се магнитно. Много удобна за пренасяне по време на пътувания. Знаем, че за the Balm е характерен ретро стилът на опаковките. Тук също забелязваме това в надписите и елементите по нея. Освен това е супер сладка и забавна. Вътре има доста голямо огледало, но всъщност не то привлича първо вниманието, когато я отвориш. Разбира се, веднага забелязваш уникално яките момчета, които са почти голи, но умело са се прикрили със сенките. Определено the Balm успяват да създадат много готини опаковки, които винаги грабват вниманието и успяваш да запомниш. Към палитрата има двойна мека четка. Нека да видим какви цветове се крият в нея. Съдържа 12 цвята, които са неутрални и са чудесно допълващи се. Имаме 4 матови нюанса и 8 блестящи. Имаме няколко кафяви, розови, червеникаво-кафяви, шампанско, златисти, черни. Като цяло е универсална палитра, с която можете да създавате много и различни съчетания, както за ежедневието, така и по-драматични визии. Всеки цвят си има име, като забелязах, че всички имена започват с буквата „F“. Най-използваните от мен цветове са Flirty, Feisty и Funny. Сенките са с мноого нежна, мека и гладка текстура. Както матовите, така и блестящите направо се топят като масло. С чудесна формула с разкошна пигментация. Все пак с тях не можеш да прекалиш и да нанесеш прекалено много. Не се разпрашват. Преливат се с лекота, особено матовите цветове. Дълготрайни са и не се събират в сгъвката на окото. Откакво я имам, не съм спряла да я използвам. Трябва да я имате!
 Още един чудесен продукт е бронзант за лице the Balm Bahama Mama Bronzer. Преди време много исках да си взема нещо на the Balm и дълго се чудех дали това да не бъде точно този или пък ружът им the Balm Rouge Hot Mama. Все пак се спрях на ружа и си спомням, че толкова много го бях използвала, че се видя дъното на опаковката. Сега най-после имам и бронзанта. Отново е в картонена, лека и компактна опаковка, подобна на книжка. Отпред има готина мадама в тропически стил. Цветовете, които са използвани за опаковката са много красиво съчетани. Вътре има малко компактно огледало. Бронзантът е доста голям и определено ще стигне за доста дълго време, което е супер, защото съм влюбена в него и не спирам да го използвам. Текстурата му е фина, мека и кадифена. Цветът изглежда тъмен, но всъщност, поставен на кожата не стои тъмно, а е лек, кафяв, матов и доста приятен, с чудесен кафеникав, а не оранжев подтон. Не можете да прекалите с него или да го нанесете и да стои като петно. Обичам да го поставям за всекидневието, за да подчертая леко скулите. Изключително лесно се прелива върху лицето и се получава много естествен резултат. Не се изтрива и не избледнява през деня. Чуден!
 Разбира се, не може да говорим за the Balm и да не споменем техния най-, най-изветен продукт - хайлайтъра the Balm Mary-Lou Manizer Highlighter. Има го в три цвята - Betty, Cindy и Mary, като тук имам най-хубавия за мен - Mary. Всяко момиче познава какво се крие зад великолепната опаковка в готин стил с момиче зад решетките. Мека, топяща се текстура с толкова красив и нежен отблясък в цвят шампанско. Озарява прекрасно! Използвам го не само като хайлайтър върху най-изпъкналите точки на скулите ми, но и като сенки за очи във вътрешния ъгъл на очите, за да озаря погледа си. Работи невероятно и по двата начина. Страшно икономичен е може да ви стигне за цял живот. Хаха. Определено е добра инвестиция!

И трите продукта на the Balm са мечта! Можете да ги откриете в магазина за козметика “Beauty Queen” в Пловдив. Освен The Balm предлагат продукти и на много други луксозни брандове. Ако все още не сте ги посетили, го направете. Магазинът е много красив, а персоналът много мил и любезен.

Кой е любимият ви продукт на the Balm?

Целувки и до скоро!

0 коментара: