NudeStix Nudies Bloom

декември 07, 2019 Maia Georgieva 0 Comments

Хейй, и вие ли като мен, ако бързате или сте пропуснали да вземете някой грим продукт с вас експериментирате? Случвало ми се е да използвам червило вместо руж, както и тъмни сенки за очи вместо молив. Дори един път сложих сенки като червило, а отгоре за малко блясък добавих безцветния балсам за устни, който нося в чантата си. Сега имаме нова марка в България, която предлага именно такива мултифункционални продукти - NudeStix. Ще я познаете по готините черни опаковки и наситените цветове. Имат глосове, стикове, моливи, които са лесни за употреба, гъвкави и с тях се създава бърз грим без усилие. Изобщо цялата концепция на канадския бранд е насочена към бърза, лесна употреба и нанасане на грим щрихите в движение. Те наблягат на неутрални, естествени цветове, които ще паснат на повечето тонове на кожата. Техните съставки са веган, без глутен и без парабени и консерванти. "...Гримът трябва да бъде лесен, бърз и най-вече - забавление! NUDESTIX е преди всичко безгрижна, безусилна красота—“грим“ без грим“.
 Моят първи продукт на марката е NudeStix Nudies Bloom. Това е многофункционален стик, който може да се използва върху очите, бузите и устните, с прозрачен и сияен нюд финиш. Описват го като свеж, влажен балсам, който обича кожата и се топи в нея. Резултатът е монохроматична визия и текстура на кожата, наподобяваща стъкло, но едновременно с това изглеждаща естествено. Кожата ви ще изглежда и ще се усеща като вашата кожа, но в по-добрата си версия. Идва в много яка метална кутийка, в капака, на която има огледало. Стикът е доста голям, изважда се с развинтване. Долният край включва четка за смесване, която е много нежна и мека. Продукът е удобен, защото е мултифункционален, но и защото още е малък и компактен за носене в чантата, а и това, че има четка към нещо прави работата още по-лесна. Много, много удобен за използване. Има го в четири прозрачни и ярки сияйни нюанса. Трудно е да изберете любим нюанс, всички те са еднакво зашеметяващи. Моят е Poppy Girl. Това е специален нюанс, създаден от гримьора на звездите Мери Филипс. Известна с това, че гримира някои от най-красивите, звездни лица (Кендъл Дженър и Криси Тийгън, напр.) - Мери Филипс е майсторката на блестящата, и едновременно с това страстна визия. Това е един прекрасен коралов цвят с отлична пигментация. Няма аромат. При допир с кожата консистенцията му веднага става кремообразна, мека и топяща се. Невероятно лесен за използване. Нанасям директно от стика върху устните като червило. Стои прекрасно и се усеща много приятно. Като руж също се нанася бързо, като поставям по малко върху бузките, а след това разнасям с четката. Не лепне и не се размазва. Дава прекрасен лек сияен коралов цвят. 

Цената му е 59,90 лв. Можете да прочетете повече за продукта на: https://douglas.bg

Определено скоро ще отида на щанда на NudeStix в Perfumery Douglas & beautyzone, за да ги разгледам отблизо и да си харесам още нещо. 


Целувки и до скоро!

0 коментара: