Wet n Wild Makeup Products Review

октомври 08, 2019 Maia Georgieva 0 Comments


След фалстарта на снимките за поста, направих нови и ви ги показвам. Сутринта, тъкмо бях подготвила и наредила нещата за снимка върху леглото, когато котката мина през тях и разля кафето ми, което също щеше да участва в снимката. Завивката, чаршафа, матрака, нощното шкафче, че дори и стената плувнаха в кафе. Котешка, какво да я правиш! Да й оскубеш мустаците, като прави такива белички! Но тя е любимата котенка, на която просто й се играеше и веднага й простих. Та, ето втори дубъл на снимките, няколко часа след първия, защото се наложи спешно търкане, миене и пране на упоритите петна от кафе, а след това и сушене със сешоара на матрака. Тук имам няколко неща на Wet n Wild. Някои от тях са нови на пазара, други са вече изпробвани и много любими. 


Започвам с фон дьо тена Wet n Wild Photo Focus, който е един от най-харесваните продукти на Wet n Wild в последно време. На мен също ми е голям фаворит и много си го обичам. Използвала съм няколко опаковки от него. Винаги си го вземем в един и същ цвят, а именно Soft beige. Той е средно тъмен, с жълт подтон. Слива се перфектно с кожата ми. Консистенцията му е със средна гъстота, разнася се добре и се прелива с лекота. Ароматът единствено винаги ми е идвал една идея по-странен, но се свиква. Ефектът, който дава е чудесен и за това мога да преживея аромата. Изключително добре прикрива несъвършенства и има много хубаво плътно покритие. Оставя кожата с кадифен полуматов завършек и естествен вид. Хубавото при него е, че хем дава добро покритие, хем не стои като маска. Друго, което ми харесва в него е, че кожата не лъсва, а и не се събира във фините линии. Дори в края на деня фон дьо тенът изглежда перфектно. Определено, ако не сте го пробвали, в което се съмнявам, трябва да го опитате. Има пет цвята измежду, които да избирате и със сигурност ще откриете и вашия. Цената му е 13.99 лв.


Преминаваме към палитрата за контуриране Wet n Wild Mega Glo Contouring Palette, която ползвам за първи път, но не е нов продукт. Има я в два варианта - Caramel Toffee и Dulce de Leche, която е моята. Съдържа два прахообразни контуриращи продукта. Светлият озарява, а по-тъмният подчертава. Текстурата им е прахообразна, много мека. Цветът на бронзиращия продукт е хубав, добре си пасва с тена ми. Разнася се лесно и равномерно. По-светлият цвят използвам за челото, под очите, в долната част на бузите и по брадичката. Леко се разпрашават при вземане с четката. Количеството е много добро, но ми се струва, че както винаги ще свърши първи бронзанта. Цената е 11.99 лв.


Течният хайлайтър Wet n Wild Mega Glo Hello Halo се оказа съвсем нов продукт, който дори не знаех, че го имаме тук. Пише, че придава интензивен блясък на кожата, благодарение на перлените пигменти. Хидратиращата формула е обогатена с масло от семена на палма мурумуру, масло от гроздови семки и Витамин Е. Има четири различни цвята. Моят е E306B Guilded Glow и е с много красив златист отблясък. Опаковката му е малка и компактна. Стъкленото шишенце е много симпатично. Има си и пухкава четка, която всъщност на фона на малкото бурканче е доста голяма. Консистенцията е течна, лесно разнасяща се. Поставям няколко точици върху скулите, след което разнасям с пръсти. Дава чудесен нежен блясък и озарява прекрасно. Много, много ми харесва и като текстура, и като нанасяне и като ефект. Струва 11.99 лв.


Последният продукт е едно червило от серията Silk Finish. Формулата е обогатена с подхранващи съставки, Витамини А и Е и алое вера и масло от макадамия за хидратирани устни. Можете да избирате измежду много цветове. Исках нещо по-ежедневно, не толкова крещящо и не толкова тъмно. Избрах това да бъде E507C Blushing Bali. Мисля, че това е най-натурално изглеждащия цвят измежду всички. Готин цвят, нещо средно между коралово/прасковено и розово. Определено ще пасва на всеки тон кожа.  Кремообразната текстура се плъзга по устните и се усеща много мекичко. Има лек аромат, който бързо отминава след нанасяне. Добре пигментирано е  и създава наситен цвят, с лек блясък.  Цената му е 3.99 лв.
Кой продукт ви хареса най-много?

Целувки и до скоро!

0 коментара: