Marista - Micellar water

октомври 14, 2019 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!
Наскоро свърши мицеларната вода, която използвам и трябваше да я заменя с нова. Мисля, че мицеларната вода е един от продуктите, който изразходвам най-бързо. След това се нареждат шампоана, фон дьо тена и червилото. Разбира се, много зависи и това до колко ми харесва даденото нещо, защото, ако е много хубавичко, свършва мигновено. 

Новата мицеларна вода, която започнах да използвам е на българската марка Marista. Научих за нея съвсем скоро, попадайки на тяхната фейсбук страница. Всички продукти на Marista съдържат екстракт от натурална българска роза дамасцена. Имат три козметични линии и можете да избирате сред тях в зависимост от типа кожа и възрастта ви. Мицеларната вода е част от продуктовата линия, която съдържа комбинация от натурален екстракт от българска роза дамасцена и ко-ензим Q10 и се грижи за здравия и сияен вид на кожата. Серията включва доста продукти като дневен, нощен крем, роза хидрозол, серум, пяна за почистване, крем за ръце, лосион за тяло, натурален ръчно изработен сапун и ексфолиращ сапун с луфа.

Може би знаете, че българската роза дамасцена е известна исторически като роза Ото и е един от най-ценните продукти в целия свят. Интересен факт е, етepичнoтo мacлo, извлeчeнo oт тези рози cи ocтaвa eднo oт нaй-cкъпитe в cвeтa, въпpeки чe pacтeниeтo нe e pядък и изчeзвaщ вид и дopи ce oтглeждa в oгpoмни мacиви. Пpичинaтa мacлoтo, дoбитo oт пpecoвaни poзoви лиcтeнцa дa e тoлкoвa cкъпo ce дължи нa ocкъднoтo мy нaличиe в цвeтoвeтe. 3a дoбивa нa литъp poзoвo мacлo ca нeoбxoдими oгpoмни кoличecтвa лиcтнa мaca. Друг интересен факт е, че розите, отглеждани за нуждите на Marista са в специално създадени градини, където уникалната природа допринася за маслодайността на това прекрасно цвете.


Мицеларната вода също съдържа екстракт от натурална българска роза дамасцена. Съчетава три действия в един продукт - почиства, успокоява и освежава кожата на лицето. Подходяща е за всички видове кожа - суха, мазна, нормална и деликатна.

Първото, което веднага ми направи впечатление щом  я получих беше опаковката й. Изглежда изключително красива и луксозна. Много ми допадна този прекрасен наситен червен цвят. Капачката се маха с развъртане, а на отвора имаше предпазител, който не позволява водата да се разтече. След като  го премахнах, напоих тампончето с нея чрез потупване. Веднага ми направи впечатление ароматът й. Мицеларната вода има много нежен, деликатен, наистина изключително лек и приятен аромат на роза. Ако го харесвате, определено ще ви подейства успокояващо. Изобщо не е онзи силен и натрапчив аромат на роза, който изниква в съзнанието ни щом се сетим за него. Използвам я всекидневно за почистване на грима от лицето и очите. Почиства много добре. Бързо успява да го разтоври и премахне. Кожата остава много лека, нежна и свежа след това. Не се е случвало да я пресуши. Също така не оставя някакъв филм върху лицето и дори не го изплаквам с вода след използването й. Много свежа и готина. Препоръчвам я! Единствено ми се иска да я има и в по-голям вариант.


Вие коя мицеларна вода използвате в момента и пробвали ли сте нещо на Marista?
Можете да откриете мицеларната вода, както и всички останали продукти на Marista на сайта им - www.maristaclub.com 
Marista решиха да направят промо код за намаление в он-лайн магазина им. Така, че, ако сте си харесали нещо от сайта им, не забравяйте да използвате промо кода MaiaG.


Целувки и до скоро!

0 коментара: