Schauma Nature Moments Hair Smoothie

октомври 17, 2019 Maia Georgieva 0 Comments


Смути за коса? Наистина ли? Вече - да! Новите шампоани и балсами на Schauma Nature Moments Hair Smoothie са толкова вкусно ухаещи, че направо ме предизвикват да ги разбъркам в тази купичка и да си ги похапна. Вдъхновени от вкусните и здравословни смутита. Веган формули, без парабени и силикони.

Ако искате да ги пробвате, можете да избирате между три вида:

- Schauma Nature Moments Hair Smoothie Intense Nourishment Shampoo е великолепен подхранващ шампоан, обогатен с екстракт от акай бери, овес и бадемово мляко и специално разработен за суха и много суха коса. 

- Schauma Nature Moments Hair Smoothie Intense Repair Shampoo е страхотен възстановяващ шампоан, обогатен с екстракт от ягода, банан и чия и специално разработен за силно увредената и изтощена коса. 
- Schauma Nature Moments Hair Smoothie Cleanse & Care Shampoo е шампоан за коса с киви, краставица и конопено семе, който предоставя дълбока грижа за нормална към леко увредена коса.
Ще ми кажете ли кое смути за коса бихте опитали вие? Благодаря от цялото си сърце за апетитната грижа за моята коса. Вкусен аромат и кремообразна формула, която имам търпение да пробвам!

Целувки и до скоро!

0 коментара: