Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster

октомври 20, 2019 Maia Georgieva 0 Comments


Есента е времето да се заредим с витаминки! Да, още в началото на сезона е хубаво да започнем с подсилване на организма. Дори в детската градина доста от ситуациите в момента са свързани имено с плодовете и зеленчуците и колко важно е да ги похапваме всекидневно. Чудесно време да подготвим и кожата си за по-студените дни. Сега, тъкмо навреме, Eucerin представиха най-новия си продукт за грижа за кожата - Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster.
Това не е просто обикновен крем, а бустер, който съдържа 10% чист и активен витамин C, което го прави must-have продукт за всяка кожа. Съдържанието на витамин С в бустера се равнява на същото като в 200 портокала. За мен Витамин C е отличен помощник за доброто състояние на кожата. Познат е като мощен антиоксидант и има ключова роля за синтеза на колаген в кожните клетки. Формулата съдържа и хиалуронова киселина с ниско молекулярно тегло (собствена хидратираща съставка на кожата, която спомага за запълване на бръчките) и Ликохалкон А (който засилва антиоксидантния ефект на витамин C). Определено е толкова свеж, че е една истинска малка наслада, която поддържа духът на слънцето през есента. Зарежда кожата със свежест и сияние. Той е специално разработен за борба със свободните радикали и справяне с първите признаци на стареене: подсилва кожата, запълва бръчките и придава по-гладък, свеж и сияен вид. 
С удоволствие го добавих към дневната си рутина в грижа за кожата. Тази сладка малка опаковка съдържа 8 мл. продукт. Може би и вие като мен не знаехте, но Vitamin C е най-ефективен, когато е току-що активиран. Затова и Eucerin са създали тази иновативна опаковка, която го активира точно преди да започнем да го използваме. В долната страна на флакона има предпазно фолио, което се премахва. След което натискаме мекия бутон 2-3 пъти. Така освобождаваме съдържащия се в опаковката витамин C на прах и се смесва с хиалуроновата коселина. След което разклащаме бутилчицата, за да смесим и активираме формулата. Накрая развиваме горната капачка, накланяме надолу и отново натискаме мекия бутон в долната част на опаковката. Освобождава се нежна свежа консистенция с приятен аромат и светло жълт цвят. Пише че формулата е най-ефективна в продължение на 21 дни и затова трябва да се изразходва за това време. На мен ми стигна за седем дни, в които го нанасях един път дневно. Използвах Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster всяка сутрин, преди дневния крем. В началото ми беше супер забавно да го нанасям и му отделях специално внимание, след това свикнах с него и просто стана част от дневната ми рутина, а накрая, след като свърши чак ми беше мъчно ми липсваше. Много лека, приятна и освежаваща грижа. Попиваше мигновено и усещах леко стягане след нанасяне. Определено кожата става по-свежа и сияйна. 
Заинтригувах ли ви вече? Бихте ли го пробвали? 
Ще откриете Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster по аптеките.

Целувки и до скоро!

0 коментара: