Щастието е в парченце сапун Made by Speick

октомври 24, 2019 Maia Georgieva 0 Comments


Хей, привет!

Хайде да изиграем един бърз quiz. Душ гел или сапун? Течен или твърд сапун? С наситен или по-нежен аромат? Натурален или не? Като тийнейджърка след една алегрия се наложи да използвам само бебешки сапуни. След това постепенно започнах отново да използвам душ-гелове. Сега винаги в банята имам сапун и душ-гел и често ги редувам. Наскоро започнах да използвам сапуни на марката Speick. Честно казано за първи път чух за тази марка, когато получих пр-пакет от бранда. 

Това е единствената марка козметика в света, която използва високопланинската диворастяща билка шпайк или алпийски валериан. Тя има успокояващо действие върху централната нервната система и едновременно с това стимулиращ ефект върху вегетативната нервна система. Speick успокоява и ревитализира тялото, ума и душата. Опитах два от техните натурални сапуни Made by Speick. Те не съдържат тази тайнствена билка, но са обогатени с множество други растителни екстракти и чисти етерични масла, които имат благотворно действие. Произведени са по традиционен метод и образуват мека пяна, която почиства щадящо кожата без да я изсушава. Подходящи са за лице, ръце и тяло. Пише, че са 100% без консерванти, минерални масла, изкуствени аромати, оцветители, лактоза, глутен. Цветовите нюанси са резултат от естествено оцветяване. 

Опитах два от техните сапуни - био сапун с масло от мак и сапун с магнолия. Супер много се впечатлих от аромата им и готината кръгла форма, а наай-впечатлена останах от размера им. Да, те наистина са огромни - от 100 и 225 гр. Ако си мислите, че лесно се изхабява един сапун и свършва бързо, то с тези дооста трябва да се потрудите, за да свършат и наистина едва ли скоро ще видите края им. Ако трябваше да избирате един от двата сапуна кой бихте грабнали? Този с масло от мак или този с магнолия? Като една истинка сапунолюбителка аз също се затрудних в избора. Все пак първо започнах с този с магнолия, защото страшно много ми хареса аромата му, който се усещаше дори и през хартиената торбичка. И двата сапуна правят уникално мека и пухкава пяна, разнася се чудесен богат аромат. Кожата остава прекрасно мека и леко ароматна. Много, много добри! Хареса това, че не се размекват от водата и определено се използват дълго време. Пиарката на бранда ми сподели, че е хубаво да си запиша датата, на която започвам да ги използвам и да засека колко време е изкарал. Един голям сапун се продава на цена 7,40 лв., но е толкова траен, нежен към кожата и запазва аромата си през целият период на употреба, че се изплаща напълно. Нямам търпение да опитам и още нещо на марката. Видях, че предлагат и лосиони, душ гелове, кремове, както и други продукти за грижа за кожата. Можете да ги разгледате в dm, Балев Био, дрогерии Be Fit, био магазин COOP, био Килеръ, онлайн в shopthebest.eu, store.bg
Вие бихте ли ги опитали?

Целувки и до скоро!

0 коментара: