Faberlic Cleaning Products for your Home

октомври 22, 2019 Maia Georgieva 0 Comments


Урааа, имам си сгъваем леген. Три пъти хип, хип ура! Ако и вашата баня е супер мъничка като моята, сигурно също ще се радвате така на един леген. Още щом като го видях в каталога на Faberlic, си знаех, че го искам! Има голям вариант, какъвто е моят и по-малък. Моят е с обем 10 л, и размери 41,5 х 37,5 см. Височината му в сгънат вид е само 4 см. Той е пластмасов, като има гумени части, които позволяват да се сгъва. В разгънато положение си е истински леген с перфектна форма. Сгъването и разгъването му става с лекота. Не се нуждае от никаква по-специална грижа. Уникален е, защото е супер компактен и функционален. В сгънат вид заема съвсем малко място. Може да се прибере в шкаф, да се постави до стената, дори може да се окачи на стената. Просто чудесно решение за малки бани, в които няма място да се завъртиш, да не говорим да държиш стирки, кофи, легени и всичко останало. Е, сега съм супер щастлива с този леген. Видях, че предлагат и сгъваема кофа, която също е супер компактен вариант. Можете да я разгледате тук.
Освен това бях любопитна да пробвам и праха и омекотителя на Faberlic. Опитах универсалния концентриран прах за пране Алпийски ливади, който е подходящ за бяло и цветно пране. Той е безфосфатен, биоразградим. Осигурява яркост и белота на дрехите без сивост и жълтевина. Прахът притежава подобрена формула на основата на иновационен комплекс BI-ZYME, разработен в Германия. Съдържа повишена концентрация на активни вещества, затова за ефективно пране е достатъчна само една лъжичка прах. Към него се поръчва мерителна лъжичка, с която да се слага точното количество прах. Една такава пълна до горе мерителна лъжичка без връх е достатъчна за едно пране. За силно замърсени дрехи е необходима лъжичка и половина. Прахът е доста икономичен и една такава опаковка от може да стигне за доста пранета. Той е 800 гр, което се равнява на 3 кг обикновен прах за пране. Прахът може да се използва за пране на всеки тип тъкани, освен вълна и коприна. Нещото, което много ми хареса в него е, че се изплаква по-добре от тъканите (дори и от най-плътните) и не предизвиква алергично и дразнещо въздействие върху кожата. Това го прави подходящ за пране на дрехи на цялото семейство. Разгледайте го и прочетете повече ето тук.


Омекотителят, който избрах е с аромакапсули. Исках да пробвам най-ароматния омекотител, за да остават ухаещи дрехите и се спрях на този. Не съдържа фосфати, хлор, оцветители. Пише, че тези "умни" ароматни капсули запазват свежестта и приятния аромат на дрехите за продължително време. Ароматът мога да определя като свеж, прохладен, ненатрапчив, но и доста осезаем върху дори вече изсъхланите дрехи. Прането наистина става мекичко, свежо и прекрасно ухаещо на чистота. Повече за него можете да прочетете на следния линк


Заедно с тях получих и две минита концентрирания препарат за почистване на килими и тапицерии. Подходящ е за ръчно почистване на килими, мокети, тапицерии на мебели, салони на автомобили и други текстилни повърхности. Ефективно премахва замърсяванията благодарение на активната пяна. Тъкмо се чудех къде ще го използвам и може би се сещате, че наскоро ви казах, че котето изля кафето върху матрака. Е, влезе в употреба и този препарат в прането на матрака и упоритото търкане на петната от кафе. Една капачка от продукта се добавя в 1 литър вода и се разпенва докато се образува хубава пяна. След това с гъбичка се нанася равномерно пяната върху повърхността за почистване След като пяната изсъхне напълно, остатъците от продукта се отстраняват с прахосмукачка или суха кърпа. Разгледайте го тук.

Цените им са доста добри, а резултатите с тях са отлични. Определено освен козметичните продукти на Faberlic си струва да се пробват и продуктите за дома и почистване. Ако искате да ги пробвате, можете да си направите регистрация на този линк и да поръчате.

Целувки и до скоро!

0 коментара: