Neiss Face Scrub Скраб За Лице Детокс С Активен Въглен

октомври 12, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


Приятели, дали не искате да се поглезите с нещо безумно сладичко, цветно и ароматно? Хмм, обзалагам се, че отговорът е да! Neiss ни предлагат изключително симпатични продукти за лице, тяло и коса, направени от над 95% естествени и натурални съставки с уникални текстури и цветове. Признавам си, че когато ги разглеждах ми се прииска да си похапна от тях, защото определено изглеждат доста апетитно. Някои ми приличат на пухкави мусове, други на сладки кремове, подредени на пластове, а трети са досущ като маршмелоу. И разбира се, не само това, но и пада такава забава, докато се използват. Да поставиш искрящо розова маска върху косата си или да вземеш едно маршмелоу като скраб за тяло, което да разтъркаш по кожата си... велико!
Българската марка, може да се похвали не само с великолепните си продукти, но и с отношение при поднасянето им и специално внимание към детайлите, плюс лично послание към всеки клиент. Изобщо са помислили за всичко! Също така имат весел сайт и толкова готино лого! Заедно с екипа на Neiss решихме да опитам и напиша за три техни продукта. Тази седмица споделям за този, който опитах веднага, щом ги получих, а именно крем скраба за лице детокс с активен въглен. Дойде тъкмо навреме, защото този, който използвам вече приключва. Съдържа активен въглен, витамин Е, масло ши, масло от гроздови семки, маслинено масло, билков комплекс, инфузия зелен чай. Има за цел да премахне мъртвите клетки, да открие свежа и здрава кожа и да детоксикира и подмлади кожата.
Текстурата е гъста и кремообразна, леко сивееща на цвят. Има много, много хубав аромат - лек и приятен е. Ясно се виждат малките ексфолиращи частички, които са тъмни на цвят. Използвам го върху влажна кожа, като взимам малко количество от кутийката и започвам да масажирам по цялото лице. Частичките са усещат осезаемо по лицето. Тоолкова е приятно и отпускащо да го използвам. Докато ексфолирам лицето си, се разнася готиния аромат. Изобщо този скраб е един прекрасен продукт, който почиства лицето чудесно и оставя кожата сияеща и освежена. Може би това, че съдържа активен въглен, го прави още по-добър в дълбокото почистване на кожата. След него определено усещам лицето си много, много добре почистено, свежо и гладко. Препоръчвам горещо този скраб. Жесток е! Разгледайте го по-подробно тук.
Дали сте опитвали нещо на Neiss? Скоро ще ви покажа какво още пробвах аз.
Лампички: Banggood///Календар: Banggood

 Целувки и до скоро!

0 коментара: