183 DAYS by trend IT UP - new makeup brand

октомври 06, 2018 Maia Georgieva 0 Comments



Здравейте!

Видяхте ли новата марка декоративна козметика 183 DAYS by trend IT UP в магазините на дм? Отскоро може да се намери в избрани магазини в страната. Продуктите изглежадат супер симпатични. Има всякакви неща - червила, глосове, балсами за устни, спирали, очни линии, пудри, моливи, палитри с хайлайтъри и сенки и какво ли още не. Предлагат ни огромно разнообразие от текстури, цветове и блясъци. Има както стандартни, така и по-закачливи цветове. Изобщо за всеки по нещо. Определено всеки ще грабне продукт на 183 DAYS by trend IT UP, привлечен от атрактивните опаковки. Метвайки само поглед върху нещата от кутията, с която дм ме изненадоха точно преди седмица, не можах да разбера какви са половината неща вътре. Моментално ме засърбяха ръчичките и веднага разрових и прегледах всяко от нещата. Извадих симпатично ушато зайче, метална палитра, малка черна ягодка, маркер, спирала в мека тюркоазена тубичка досущ като опашка на русалка. Имаше дори и бурканче, наподобяващо протеин. Леле, какво ли е всичко това... веднага проверих! Вижте и вие!




Започвам с двете палитри, които мисля, че искате да видите по-отблизо и да прочетете повече за тях.. 
Eye Shadow Palette Gossip е палитра сенки за очи, която е в стабилна картонена кутия с много готин брокатен надпис и голямо огледало.  Включва 6 меки кадифени матови сенки за очи и 2 метални цвята. Матовите са предимно в кафявата гама и носят закачливите имена: sugar bowl (лек, ненатрапчив оранжев), skinny dip (нюд ), luck (приятен бледо зелен), free ride (мек светло кафяв цвят), candy time (червеникаво-кафяв), party goals (наситен тъмно син). Има и два металически цвята - lowlights (светлосив) и highlights (тъмно златист), които са много подходящи за поставяне в началото на клепача, както и за смесване с останалите и получаване на нови металически цветове. Мисля, че имам нова любима есенна палитра, с която мога да създавам безкрайни комбинации.
Highlighting Palette Posy е палитра с хайлайтъри с три нежно блещукащи цвята. Синьо, розово и златисто, които могат да се използват както самостоятелно, така и в комбинация. Стоят много деликатно и прекрасно озаряват кожата. Металната кутия с морското конче и цветя е просто феноменална. Това е първата метална кутия с хайлайтъри, която имам. Уау, нали?
183 DAYS by trend IT UP предлагат три пудри Loose Powder Shaker в сладички пластмасови бурканчета наподобяващи тези на протеини - Porcelain, Banana и Matcha. Моята е Banana - пудра на прах с пастелно-жълт цвят и лек аромат. Използвам я, за да бейкна кожата си под очите и в долната част на лицето. Лека и приятна. Матира кожата без да я пресушава. Стои невидимо и не оставя цветен филм върху кожата.
Продуктите за очи, които пробвах са спирала, очна линия и молив.
Swing Liner Chrome Effect е метална течна очна линия в сребрист цвят. Има я и във великолепно розово. Опаковката й е при-каз-на! Първият път, като я видях дори се задучих какво е това. Изобщо не подозирах, че всъщност е очна линия. Апликаторът се намира в сребристата част. Точно тази част е извита и всъщност позволява да се хване доста удобно в ръката. Четката й е тънка и прецизна. Създава метална сребриста очна линия. Стои прекрасно и е мега дълготрайна. Носих я около девет часа и мога да ви кажа, че няма грам размазано или изтрито от линията. Водоустойчива е и мега дълготрайна.
Изпратили са ми и супер симпатична спирала за мигли. Тубичката на Mascara In A Tube Mermaid представлява опашка на русалка и е мекичка. Тази спирала направо е като излязла от приказките. Не само опаковката обаче е тюркоазена, цветът на спирата също е такъв. Четката е сплесната от двете страни, а косъмчетата са подредени елипсовидно. 
Имам и един от моливите Kajal All-Over Liner. Те могат да се нанасят върху очите и върху устните. Моят цвят е 020 Wow и е сив цвят. Използвам го върху клепача, когато не слагам очна линия, както и във водната линия. 
Я, да видим какво има още тук. Няколко продукта за устни, като първото, което веднага хванах сред тях е тази черна ягодка. Дам, опаковките наистина са мега яко измислени. Ягодката Lip Balm Sweet е балсамче за устни в лек розов цвят и с аромат на сладки ягоди. Съдържа пчелен восък и екстракт от алое вера. 
Друг продукт, който използвам всеки ден откакто имам, е червилото под формата на маркер Metal Marker в цвят 10 Flash. Това е един приятен и ненатрапчив нюд цвят с метален отблясък. Изсъхва и стои матово на устните. Маркерът минава много точно и прецизно по устните, като направо сякаш рисувам с него и ги оцветявам. Напълно изсъхва върху устните, не лепне, не цапа и не се размазва. 
Ето и нещо не толкова ежедневно като предното, а именно червилaта Glitz Stick, които са в малко по-закачливи цветове. Моето е 050 Ruby - тъмно кафяв цвят с малки червеникави брокатени частици. Текстурата му е кремообразна и мека. Ако искате по-есенен и дързък цвят червило - грабнете този. 
За къде сме без гланц за устни. Lipgloss Squeeze Chubby е гланц в мека тубичка, който се изважда с натискане на тубичката. Цветът 020 Funk е пепел от рози. Дава на устните плътен цвят с модерен латексов блясък.
И за накрая оставих най-сладичкото нещо - зайчетооо! Или още - фиксиращия спрей за грим Fix + Glow Finish Spray 010 Bun Bun. Може да е просто едно малко зайче, но напълно оправдава очакванията ми от един фиксиращ грима спрей. 
Продуктите на 183 DAYS by trend IT UP са невероятни и каквото и да изберете, няма да сгрешите. Очакват ви в магазините на дм. Ще се радвам да ми споделите какво от щанда на 183 DAYS by trend IT UP грабнахте. 

Целувки и до скоро!

0 коментара: