My Nature Power Products

октомври 15, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


Привет!
Как сте?
Най-после искам и аз да ви покажа три неща на Nature Power, които използвам още от лятото. Това е сравнително нова българска марка, която предлага продукти грижа за кожата и косата. Много ми допада това, че залагат на натурални съставки и това, че използват стъклени бурканчета и шишенца с много екзотични етикети.
Веднага започвам с нещото, което най-много ми допадна, а и мисля, че е най-купуваният им и предпочитан продукт. Това е скрабът за тяло с кафява захар, кафе и етерични масла. В много симпатично бурканче е. Ухае изключително готино на смесицата от всички съставки. На мен ми ухае на сладко кафе и ми е толкова апетитен този полинг докато го нанасям. Като всеки един пилинг и този спомага за премахването на мъртвите клетки и спомага за стимулиране на кръвообращението. Изключително приятен продукт, който използвам с удоволствие под душа, за да ексфолирам кожата си. Препоръчвам го с две ръце на всички почитателки на пилингите за тяло с кафе. 
Другият продукт, който избрах да пробвам е въгленът за избелване на зъби. Един, продукт, който от много време насам се каня да опитам, защото съм чувала колко много помага за избелването на зъбите. Отново е много сладко стъклено бурканче - черно, със златиста капачка. Представлява черна фина, нетоксична избелваща пудра, с която трябва да сте внимателни, когато я отваряте, защото лесно може да се разпилее навсякъде. Подпомага избелването и отстраняването на плака и петна по зъбите по естествен и безопасен начин. С изцяло натурален произход е и не съдържа пероксид. Натапям леко навлажнената си четка за зъби в пудрата и започвам да търкам зъбите си в продължение на няколко минути. Да, зъбите ви стават черни, докато ги търкате, но пък след като се изплакнат отново стават бели. За по-добър ефект е добре е да се използва два пъти седмично.
Последният продукт, който опитах е това масло за растеж и подхранване на косата. Съдържа комбинация от екстракт от коприва и био масла от бадем, рицин и иланг-иланг за подхранване на косъма в дълбочина, придава мекота, блясък и стимулира разтежа на косата.  Има жълтеникав цвят и не е много гъсто. Ароматът му е невероятен - много, много свежо билково ухание. Симпатично стъклено шишенце с пипета, която позволява да се капне равномерно по целия скалп от маслото. Обикновено го нанасям и втривам и масажирам в скалпа внимателно с пръсти. Оставям го да подейства час или колкото време имам свободно, преди да се изкъпя и после го отмивам.
Всички продукти можете да откриете на страницата им - Nature Power. Чудесно е, че има толкова готина българска марка! Нека да я подкрепим!

Целувки и до скоро!

0 коментара: