Yoghsoap Natural Yoghurt Soaps

октомври 17, 2018 Maia Georgieva 0 Comments



Здравейте, приятели!
Надявам се, че сте добре и имате една прекрасна седмица, изпълнена с щастливи моменти и топло октомврийско слънчице.


Днес съм ви приготвила един изключително ароматен пост за нещо мноого симпатично. Напълно в духа на това, за което ще пиша, мога да кажа, че ви очаква едно много мързеливо ревю. Да, правилно прочетохте. Мързеливо, защото ще си говорим за едни мързеливи сапуни. Защо са мързеливи ли? Защото става дума за натуралните сапуни Yoghsoap, които се правят бавно, зреят бавно и са толкова благоуханни, че на човек му си иска и бавно да се къпе, за да продължи удоволствието по-дълго.




Това е напълно нова на българския пазар марка, чиито ръчно направени натурални сапуни са със 100% естествени, прясни съставки. Всеки един от тях съдържа кисело мляко. Може би от там идва и името на марката Yoghsoap - от английската дума за кисело мляко - yoghurt. В състава им има 0% химикали, като не съдържат консерванти, сулфати, фталати, втвърдители, пенители, синтетични цветове и аромати. Направени са по специален "екстра" студен метод.



Кутийките на сапуните са много симпатични и носят различно послание. Например на тази на сапуна с лавандула пише: "Релаксирайте с аромата на лавандулово масло, помечтайте далеч от всекидневните тревоги"". А на този с мента: "Събудете сетивата си с ведрия аромат на мента - толкова освежаващ, че ще запеете под душа. Също така това, че е написано, че са напълно натурални не е някакъв рекламен трик, а самата истина. 



Имат шест различни аромата - лавандула, мента, розмарин, канела, кедър, цитрус. Опитах всичките шест и мога да кажа, че с две ръце препоръчвам всеки един от сапуните. Изпробвала съм различни видове ръчно направени сапуни, но тези са майсторски изработени и перфектни. Първото, което забелязах е, че самият сапун е с чудесна форма и с перфектна текстура. Не са нито твърди, нито пък се размекват под течащата вода. Ароматът им е изключително истински, жив и ухае на натурално, на природа, на билки. Ухаят ненатрапчиво и приятно, но въпреки това доста осезаемо и ароматът им остава по кожата ми. Усещането за свежест е дълготрайно. Измиват прекрасно и остават ароматен воал по кожата. Чувствам я мека и хидратирана. Все още не мога да реша кой от всички аромати ми е най-любим. Дали отпускащата лавандула, дали топлия, земен аромат на кедровото масло или пък стимулиращия аромат на розмариновото масло. 
Всички сапуни можете да откриете на www.yoghsoap.com, както и на Facebook страницата им.
Вие кой аромат бихте предпочели?

Целувки и до скоро!

0 коментара: