Pirin Hill New Autumn Collection

октомври 25, 2018 Maia Georgieva 0 Comments



Здравейте!

Вече захладня и обухме на крачетата си топли чорапки. За уютните есенни вечери обичам да си направя чаша ароматен чай, да се сгуша в мекичко одеалце и да си помечтая. А колкото до чорапките... нека бъдат на точки. 

Ако вашата мечта е да имате весели и топли чорапки на точки, то погледнете новата есенна колекция на Pirin Hill Този сезон ни изненадаха с нова колекция, включваща прекрасни десени и уникални цветове. Има огромно разнообразие от нови мъжки и дамски модели. Отново са се постарали и направиха на пух и прах слабите нерви на всички чорапо-любители. Меки, топли, комфортни. С дълбоки и плътни цветове, обагрени в цялата цветова гама и превъзходни дизайни. Изключително любими ми са ми тези на точки. Ако пък сте почитатели на флоралните мотиви - има мноого красиви, целите на цветя. Отново има и с етно елементи. А за всички, които харесват по-класическите и изчистени чорапки - ще намерите и такъв вид. 

Кой ви хареса? Разгледайте ги ето тук и тайно си помечтайте за тях, защото съвсем скоро Pirin Hill ще зарадват един от вас с луксозна кутия със седем чифта чорапи (за всеки ден от седмицата по един). Вижте как могат да бъдат ваши на Facebook страницата ми.



Целувки и до скоро!

0 коментара: