IMAGE SKINCARE

октомври 28, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!
Чували ли сте за IMAGE SKINCARE? Доскоро и аз самата не бях, но ето, че брандът вече е наличен и в България и избрах да опитам три продукта. Много скоро след като ги пробвах, разбрах, че определено пасват на кожата ми и й влияят добре. Така се превърнаха в част от ежедневната ми грижа за кожата през последните няколко месеца. Днес ще ви ги покажа и разкажа малко повече за всеки един от тях. Image Skincare е американска марка. Разработена преди 14 години от Janna Ronert. Продуктите са създадени от доказани активни съставки, без парабени, минерални масла и силикони. Предназначени да направят кожата здрава, сияйна и по-младо изглеждаща.
Започвам с първите два продукта, които са от серията Vital C. Брандът има няколко серии, всяка, от които работи в различна носока. След като разбрах, че всъщност продуктите от линията Vital C са най-популярните, продаваните и харесваните на IMAGE SKINCARE, заложих именно на тях. Линията е създадена за суха, дехидратирана и чувствителна кожа. Тъй като през зимата кожата ми често изпръхва и се изсушава на места, реших, че ще са добри за сезона. Основното предимство на линията Vital C е комбинацията от естествени ботанически съставки, които осигуряват висока защита и подхранване на кожата. Също така съдържа антиоксиданти, които предпазват кожата. Както и витамин С, известен с това, че осигурява на кожата енергия и я прави по-свежа и озарена. Обичам продукти с тази съставка и веднага щом я видях тук знаех, че искам да опитам нещо от серията. Продуктите не са тествани върху животни и не съдържат парабени. Избрах да пробвам хидратиращия почистващ продукт за лице, както и хидратиращия крем. 

Image Skincare Vital C Hydrating Repair Creme
Крем за лице, който успокоява зачервяването и раздразнението, поддържа синтезата на колаген и обновяването на клетките, подхранва и осигурява антиоксидантна защита, интензивно овлажнява и осигурява трайна хидратация. Сред съставките са: витамини А, С и Е, хиалуронова киселина, екстракт от гроздови семена. Бурканчето е много симпатично, идва с предпазител и шпатулка за загребване от крема. Консистенцията му е гъста, кремообразна. Има уникално свеж лекичък аромат на портокали, който е превъзходен. Това е нощен крем, който обаче много обичам да изполвам не само вечерта, но и сутрин като дневна грижа, защото е изключително лек. Абсорбира се много добре и оставя кожата прекрасно хидратирана без мазен филм. Нежният му аромат се запазва за кратко след нанасяне. Кожата изглежда сияйна, свежа и мека. Чувствам я наистина страхотно и намирам лицето си да изглежда в пъти по-добре.

Image Skincare Vital C Hydrating Facial Cleanser
Това е почистващ продукт, който премахва грима и замърсяванията по кожата и я подхранва. Като всички продукти от серията Vital C и този съдържа витамин C, пептиди, хиалуронова киселина. Има кремообразна бяла консистенция със същия привлекателен портокалов аромат като крема. Нанасям го върху мокра кожа и започвам леко да масажирам с кръгови движения за около минута, докато напълно почисти грима ми. Дори го използвам и за да премахна грима от очите си, като не дразни иначе чувствителните ми очи. В дните, когато съм без грим, отново го използвам, за да премахна замърсяванията и освежа лицето си. Премахва грима много нежно и определено е подходящ и за чувствителна кожа. Перфектно почиства грима и оставя кожата гладка и овлажнена. 

Image Skincare Ormedic Balancing Bio-peptide Creme
Третият продукт, който пробвах е от серията Ormedic, включваща продукти за чувствителна кожа. Това е нощен крем, съдържащ органичен японски бял чай, алое вера, лайка, масла от манго, кайсия и краставица и екстракт от гроздови семена. Възстановява и балансира кожата. И този крем е в същата кутийка, с предпазител и шпатулка. Цветът на тази серия обаче не е оранжев като предната, а зелен. Кремът има малко по-нестандартна кремообразна консистенция от обивковено. Тя е доста гъста, с наситен оранжев цвят и невероятен, много, много приятен плодов, сякаш на манго или праскова аромат. Нанасям от него вечер, като попива хубаво и определено подхранва и хидратира прекрасно. Определено го препоръчвам, ако имате нужда от добра хидратация, но не и тежък овлажняващ продукт. На сутринта кожата ми е много мека и подхранена.

Впечатлена съм от тези продукти и мисля, че са невероятни. Наистина работят и подобряват състоянието на кожата ми, която от ден на ден изглежда и се чувства по-добре. От трите продукта определено препоръчвам двата крема, които бих използвала отново. Сериозно - фантастични са! Поглезете се с тях! Нямам търпение да пробвам още техните прекрасности.

Благодаря на екипа на IMAGE SKINCARE за предоставените продукти!

Целувки и до скоро!

0 коментара: