Да почистим със Sano Green Power

юли 06, 2021 Maia Georgieva 0 Comments

Когато стане време за чистене си казвам: "о, не, пак ли?!". Сега обаче почистването у дома става леко и приятно. Супер много харесах продуктите от новата Green Power серия на Sano и реших да ви ги покажа и споделя моя опит с тях. Отделно мога да кажа, че омекотителите и праховете на Sano са топ за мен, а сега и почистващите препарати от тази серия се нареждат до тях. Почистват всичко с лекота и без неприятни аромати и напукани ръце след това. Създадени са с мисъл за природата. Поддържат блестяща чистота и същевременно опазват околната среда. Съставени от биоразградими растителни компоненти, а опаковките могат да се рециклират. Серията Green Power е единствената с престижната зелена марка от Института по стандартизация и Министерството на опазването на околната среда, която отговаря на критерии, които определят годността за екологично чисти продукти. Или накратко - ефективни, мощни и екологично чисти препарати.
Нещото, което опитах веднага беше препаратът за почистване на съдове. С прозрачна и доста гъста гелообразна текстура. Една капчица измива дооста съдове и се разпенва супер яко. Освен това се разнася супер свеж аромат. Съдържа алое вера и сапуни от възобновяеми растителни източници.
Наскоро почистих и всички прозорци. Препаратът за продорци супер много ми хареса, защото не оставя бели следи и почиства от раз. Съдържа биоразградим оцет и зеленчукови сапуни. ухае много свежо.
До сега не бях почиствала с подобен универсален почситващ препарат. Подходящ за употреба върху мрамор, пластмаса, керамика, кварц и др. Почиства супер добре, като премахва замърсяванията и придава блясък. Много удобен за почистване в кухнята, защото добре разтваря и мазнини.
Препаратът за тоалетна пък е доста гъст и също е с много приятен аромат.

Ако и вие искате да използвате eco-friendly продукти - пробвайте ги! Можете да ги разгледате на http://www.sanobg.com/ и да ги намерите във Фантастико, както и в специализирани магазинчета за битова химия, както и квартални магазинчета.
Целувки и до скоро!

0 коментара: