Letique Hair Products For Happy Hair

юли 30, 2021 Maia Georgieva 0 Comments

Кажете здравей на три от новите ми продукти за коса на Letique, които заобичах от първото нанасяне. Видях нещата им преди време, като те са най-вече известни с уникалните си скрабове и лосиони за тяло. Аз избрах да опитам обаче серията за коса. Истински празник за косата от аромати и текстури. Шампоанът, балсамът и маската с макадамия и кокос се допълват страхотно и косата изглежда зашеметяващо.
Шампоанът с макадамия и кокос е подходящ за всеки тип коса. Особено за възстановяване и грижа на суха и увредена коса. Съдържа портокалов хидролат, пшенични протеини, масло от макадамия, какаово масло, кокосово масло, алантоин. Нежно почиства скалпа и косата и ги насища с полезни вещества. Портокаловият хидролат улеснява разресването и изглаждането на косата, без да я утежнява. Пшеничните протеини и смес от естествени масла възстановяват и подхранват всяка коса отвътре, надеждно я предпазвайки от външни влияния. Нежната прозрачна текстура на шампоана се разнася, за да образува пухкава пяна и да измие косата страхотно.
Балсамът съдържа екстракт от каламус, екстракт от артишок, екстракт от авокадо, масло от макадамия, какаово масло, кокосово масло, алантоин. Ефективно се грижи за косата, възстановява нейната структура, придава блясък и обем. Благодарение на естествените екстракти и масла в състава си, той заглажда всеки косъм, като запечатва влагата и хранителните вещества вътре. Екстрактът от каламус възвръща здравината на косата, докато екстрактът от авокадо предотвратява косопада. Балсамът е с перфектната гъста бяла текстура, като само помпичка от него е достатъчна, за да предаде нужната мекота и блясък на косата.
Третият продукт - маската е чудесното допълнение, което си правя два пъти седмично, за да подхраня и оздравя допълнително косата. Съдържа масло от авокадо, кокосово масло, пшенични протеини, колаген, еластин, витамин Е, масло от макадамия. Колагенът, включен в състава ѝ, подхранва косата по цялата дължина, хидратира и изглажда увредените краища. Еластинът придава блясък и еластичност на косата, докато витамин Е я изпълва със сила и я прави по-плътна. Натуралните масла подхранват косата и я предпазват от влиянието на околната среда. Обикновено я правя, когато имам повече време, защото я нанасям и стоя с нея известно време. Резултатът - гъста, подхранена и блестяща коса.
Забравих ли нещо? О, да, забравих да споделя за великия аромат, който е нещото, заради което още повече заобичах продуктите. Просто въх, въх, въх! Ухаят върховно на шоколад и кокос. Зашеметяващо ухание, което ще ви омае!
Можете да ги откриете на https://www.letique.bg/
Пробвали ли сте ги и ако да, кое е това, което най-много харесвате в тях?

Целувки и до скоро!

0 коментара: