Космическите пробиотици Prolact

юли 08, 2021 Maia Georgieva 0 Comments


Хей, здравейте!
Български космически храни или пробиотици? Или просто пробиотици от ново поколение, които са създадени първоначално за космически храни. Това са натуралните пробиотици ProLact. Първоначално те са създадени за международната космическа програма Интеркосмос. След разсекретяването им са многократно подобрени и вече се предлагат на свободния пазар. Имат различни видове, според предназначението и функциите си и всички изглеждт супер яко. Не знам дали вие сте опитвали нещо подобно, но определено исках да го направя. Още нещо, което трябва да вмъкна е, че са наравени от краве мляко. 
Избрах да опитам пробиотика ProLact BioStim под формата на прах. Много исках да опитам именно него, защото изглежда много интересен продукт. Има го и под формата на капсули. Той има за цел да подсили естествените защитни сили на организма и действа като имуностимулатор. Изцяло натурален продукт и не съдържа генноманипулирани микроорганизми, глутен, холестерол, изкуствени оцветители, соя, ядки и консерванти. ProLact Biostim е концентрирана форма на традиционното българско кисело мляко. Полезните бактерии са с максимална устойчивост и преживяемост при съхранение, дори и на стайна температура. След разтваряне и преминаване през стомашно-чревния тракт, полезните бактерии постигат максимална бионаличност и силен пробиотичен ефект.
Може да се приема разтворен в кисело, прясно мляко, вода или да се яде директно с лъжичката. Дневната доза е 5 лъжички преди храна. Аз го разтварям във вода, а доста често го консумирам и директно от кутията. Има много готин вкус и определено мога да кажа, че дори ми се услажда. Сами можете да видите, че кутията е преполовена, като при нормална употреба продуктът стига за месец. Действа чудесно на организма и го подсилва. Определено, ако почуствам леко неразположение, минава бързо. Чувствам се по-дейна и енергична. Прекрасен продукт и със сигурност ще го взема отново като приключи. Искам също така да опитам и други видове.
Другият продукт, който взех е пробиотикът за очи ProLact Vision+. Взех го, защото прекарвам много време пред компютъра и отите ми се изморяват. Отделно съм с лещи, които нося нон стоп. Той помага за поддържане на нормално зрение, укрепва по естествен път кръвоносните съдове и поддържа оросяването на очния нерв, поддържа очите с нормална влажност и влияе благоприятно на макулата. ProLact Vision+ е нисколактозна пробиотична хранителна добавка, получена чрез млечно-кисела ферментация и лиофилизация и обогатена с екстракт от черни боровинки. ProLact Vision+ е концентрирана форма на традиционното българско кисело мляко. Полезните бактерии са с максимална устойчивост и преживяемост при съхранение, дори и на стайна температура. След разтваряне и преминаване през стомашно-чревния тракт, полезните бактерии постигат максимална бионаличност и силен пробиотичен ефект. Екстрактът от черна боровинка действа в симбиоза с пробиотика, поддържайки зрението и действайки като вазодилатор. 
Една опаковка съдържа 60 капсули. Пия ги от близо месец и дори вече са на привършване. Приемам по две капсули на ден преди хранане. Определено мога да кажа, че очите ми не се зачервяват и уморяват от стоенето с часове ред лаптопа и са доста по-отпочинали. В момента пиша дипломна работа и прекарвам доста часове взирайки се в екрана, но очите ми са по-спокойни.

Като цяло съм супер впечатлена и ги препоръчавам на всеки! 
Можете да ги откриете на https://mlm.bg/

Целвуки и до скоро!

0 коментара: