PARAMIDONNA SUN CARE FOR SUN LOVERS

юли 06, 2021 Maia Georgieva 0 Comments

Супер щастлива, че освен великолепни модели бански PARAMIDONNA, вече можем да се насладим и на слънцезащитна козметика на бранда. Те са винаги с мен в готиния несесер, а опаковките им са толкова готини на допир. Все едно са някак гумирани. Леки и удобни за носене.
SUN MILK 003 определено е любимият ми слънцезащитен продукт в момента. Има приятна лека текстура със страхотен летен аромат. Съдържа иновативни UVA + UVB филтри, екстракт от зелен чай, кокосово масло, витамин Е, органичен екстракт от боабаб, коензим Q10. Предпазва кожата и я хидратира чудесно. Добих равномерен и страхотен татаов тен. Дори след плаж не чувствах кожата си опъната и суха, а мека и гладка. Мисля, че е икономичен и малко количество е достатъвно за цялостно намазване. Не оставя лепкавово, мазно усещане или бели следи.
Много исках да опитам и слънцезащитата им за лице DAILY FACE 008. Използвам я всеки ден. Съдържа иновативни UVA + UVB филтри, хиалуронова киселина, витамин А, витамин Е, органичен екстракт от боабаб и Коензим Q10. Ароматът е просто топ! Текстурата е нежна, лека като воал, хидратираща и много приятна. Усеща се супер готино на лицето. Не оставя бели следи, не лъсва и не се озмазнява. Предпазва и от слънчевите лъчи и се сработва добре с грим продуктите, които използвам за лицето си.
Третият продукт е хидратиращ гел за след слънце COOL DOWN 016. С успокояващ и охлаждащ ефект. Съдържа алое, д-пантенол и ментол. Може би от алоето остава леко лепкаво усещане. Текстурата му е под формата на гел с едни малки частици в него. Много свеж и допринасящ за дълготрайността на тена.

Целият сет струва 124 лв. и можете да го откриете на https://paramidonna.bg/.

Целувки и до скоро!

0 коментара: