Wilkinson Sword Intuition f.a.b.

август 14, 2019 Maia Georgieva 0 Comments


Привет!
Чували ли сте за самобръсначка, която бръсне напред и назад? Е, до скоро и аз не бях, докато не открих Intuition f.a.b. на Wilkinson Sword. Тя е новичка и супер много се изкефих на иновацията, която са създали. Изглежда много готино и стои супер сладко в банята. На пръв поглед не се различава по нищо от останалите самобръсначки, които сме свикнали да използваме. Розовка е, лекичка, здрава, с удобна мека гумирана дръжка, която пасва добре на ръката. Главата се върти и това помага да достигне по-лесно и удобно във всички зони. Единственото различно са остриетата. Има общо пет броя горни и долни остриета - три в горната и две в долната част. Горните остриета бръснат нагоре, а долните остриета бръснат надолу. Разбира се, има и овлажняващи гел ленти, които се намират от външната страна над остриетата. Гелът се активира при контакт с вода и хидратира кожата до два часа след бръснене. Също така осигурява безпроблемно гладко плъзгане на остриетата, помагащо на самобръсначката да се движи плавно по кожата.
 
Когато я пробвах за първи път, доста се зачудих дали ще успея да я използвам както трябва. Притесних се по някакъв начин да не се порежа. За жалост това не се случи. Чувствах я удобно в ръката и просто започнах да в плъзгам по кожата без да я вдигам. Следвах линията на кръка и я движех напред и назад. Оказа се лесно и дори много бързо свикнах. Супер яко е, защото се бръсна без изобщо да се налага да повдигам самобръсначката от кожата си. И като цяло мисля, че бръсненето става по-бързо и ми отнема много по-малко време. Използвам я както под мишниците, така и върху краката. Когато се намокри, гелът се активира моментално и прави плъзгането на самобръсначката наистина доста по-плавни. Наистина става без усилия и до сега не съм имала нито едно поражение с нея. Препоръчвам я за места, на които космите растат в грешна посока. Много често имам такива. На вас случва ли ви се? Например под мишниците бръсненето става по-лесно, ако имам такива косъмчета. Движението в двете посоки ми позволява безпроблемно да ги отстраня без да е необходимо да въртя на различни посоки самобръсначката. Също така отново благодарение на гела след бръснене кожата ми е тоолкова мекичка на допир и хидратирана. Няма никакво раздразнение. Много съм доволна от работата, която върши и изживяването с нея наистина е приятно. 
Готин и интересен продукт, който си струва да опитате и препоръчвам.
Пробвали ли сте я? Напишете ми в коментарите какво ви е харесало или не в нея.
Сега с Wilkinson Sword даваме шанса на един от вас да си спечели самобръсначката Intuition f.a.b., както и едно готино парео за плаж. Вижте как да се включите в играта ни на моята Facebook страница тук.



Целувки и до скоро!

0 коментара: