L'Oréal Professionnel Absolut Repair Gold

август 22, 2019 Maia Georgieva 0 Comments


Август превръща всичко в злато. Дори новата обновена серия за коса Absolut Repair Gold на L'Oréal Professionnel. Да, тя е златна! Златна грижа за изтощена коса и нови блестящи сандали. За какво повече мога да мечтая? Двете неща пристигнаха в един ден. Бях поръчала сандалите в началото на юни и вече тотално бях загубила надежда, че ще дойдат навреме, за да ги разходя това лято. Обаче няма нищо случайно. В същия горещ августски ден заедно с тях пристигна и обновената серия за моментално възстановяване на изтощена коса Absolut Repair Gold на L'Oréal Professionnel. Благодаря ви, L'Oréal Professionnel! 
Кутията съдържаше шампоан с обновена формула, новата златна маска и разкрасяващия многофункционален спрей 10 в 1. Във всички тях се съдържа златна киноа и пшеничен протеин. Опаковките им са изключително красиви и отличаващи се. Бихте познали новата златната серия дори само по тях, нали?
Шампоанът е с гъста консистенция в златист цвят с перлен отблясък. Сякаш има малки блестящи частици. Ароматът е вълшебен и пристрастяващ. Прави уникално хубава мека и гъста пяна. След измиване косата ми е отлично почистена, тоолкова мекичка и блестяща. Не пресушава и е изключително лек и деликатен към косата. Дори на втория ден след измиване косата ми изглежда отлично.
Маската също е в много красиво златисто бурканче. Има за цел моментално да възстанови изтощената коса. Текстурата й е златна. Направо щом я видях си казах "уааау". Наистина е златна. Тоолкова е готина! Отново с блестящи частици, но тук още по-отличаващи се и наситени. Истинско удоволствие е да я използваш. Гъста, гелообразна с наситен луксозен аромат. Нанасям хубаво по дължините и крайчетата, дори няколко пъти се усещам, че я нанасям и в корена. Действа мигновено. Още от първото нанасяне видях колко мека, пухкава, гладка и блестяща беше станала косата ми.

Разкрасяващият лек многофункционален спрей 10 в 1 без изплакване има за цел да хидратира и подхранвани косата, да  я направи блестяща и жизнена, да подобри структурата на косъма. Също така придава кадифена мекота, улеснява разресването, предпазва косата от увреждане при използването на топлинни уреди. Опаковката му е много удобна за използване. Спреят разпръсква отлично. Използвам го след баня върху мокра коса, като нанасям обилно по целите дължини. Лек и приятен, попиващ моментално. Не утежнява или слепва косата. Напротив - дава й още повече блясък, изглажда я и прави супер мекичка.



Разкошни! След трите продукта косата ми изглежда наистина все едно фризьор се е погрижил за косата ми. Изглежда прекрасно и ухае невероятно. Дори виждам малки блестящи частици тук там да проблясват върху косата ми. Останах очарована от красивите опаковки, златните нежни текстури и превъзходния резултат. Опитайте златната серия, за да се порадвате и вие на златните резултати.

Серията Absolut Repair Gold ще намерите във фризьорските салони L'Oréal Professionnel.


Целувки и до скоро! 

0 коментара: