K-Beauty Face Masks From Avon

август 23, 2019 Maia Georgieva 0 Comments




Здравейте!

Днес си релаксирам по корейски с новите маски за лице на Avon. Този месец към своята K-beauty колекция добавиха две супер интересни маски. Първата е почистваща пенлива маска за лице с екстракт от корейски водорасли, а другата е хидрогел маска за лице със сок от алое. Опаковките им са много свежи и готини, особено тази като пингвинче е невероятно сладка. Пенещата се маска пък е изключително забавна и през цялото време, докато стоях с нея едвам се сдържах да не се разсмея. Пухкавите гъделичкащи балончета окупираха цялото ми лице.


Много обичам бъбъл маски и нямах търпение да опитам почистваща пенлива маска за лице с екстракт от корейски водорасли. Още с отварянето на пакетчето усетих свежия аромат на море. При контакт с кожата синият гел се превръща само за секунди в невероятно мека, пухкава пяна. Балончетата приятно гъделичкат кожата, докато я почистват в дълбочина. Усещането е много готинко. Маската се чувства леко върху лицето и беше супер забавно да стоя с нея. След като я изплакнах кожата ми беше нежна, мекичка, гладка и сияйна. Много добре я почисти и избистри тена. Определено я препоръчвам. Стана ми мноого любима! Редовната й цена в каталога е 14,99 лв., а сега е намалена на 8,99 лв.

Маската в супер сладката опаковка пингвинче е хидрогел маска (пластири) за лице със сок от алое вера. Има за цел да осигури богата хидратация и изглаждащ ефект. Пластирите са тънки, меки и богато напоени. Сокът от листата на алое дълбоко овлажнява кожата, прави я подхранена и гладка, бори се с бръчките по лицето. Поставих ги веднага след като измих лицето си от пенещата се маска и продължих да си чилвам. Изключително приятно се усещаха върху кожата. Имат чудесен охлаждащ ефект, който веднага успокоява кожата. Намирам ги идеални за използване след плаж, когато кожата ни е суха и опъната. Прекрасно ще я облекчат, освежат и тонизират. Супер удобни са за използване, защото няма нужда да отмиваме лицето си след тях. Могат да се поставят на всяка една зона на лицето, където чувствате кожата си опъната. Например по челото, под очите, около устата, по брадичката. Веднага ще я облекчат, изгладят и хидратират. Цената на маската е 22,99 лв. в момента намалена на 12,99 лв.

Вие пробвахте ли ги вече и какво мислите за тях? Ако все още не сте, можете да ги откриете в новия 12 каталог на Avon. 

Също така сега Avon ви дават възможността да ги опитате, като си ги спечелите в тяхната игра. Включете се на www.bezuprechna.com.



Целувки и до скоро!

0 коментара: