NIVEA DEOMILK Beauty Elixir

август 05, 2019 Maia Georgieva 0 Comments


Август - най-подходящото време NIVEA да ни изненадат с нови продукти против изпотяване. Новата серия NIVEA DEOMILK Beauty Elixir включва дезодорант и рол-он в три различни вида - Dry, Sensitive и Fresh. Предлагат 48-часова защита против изпотяване и са 0% алкохол. NIVEA DEOMILK Beauty Elixir е първият дезодорант, който съдържа и комбинира ценните съставки на млякото - витамини и минерали.
Не мога да скрия, че опаковките веднага ме привлякоха с красивия си дизайн. При мен пристигнаха дезодорант и рол-он Sensitive. Ароматът им е изключително деликатен и нежен. Ухае на чистичко, на меко, на пух, пера и бебешка пудра. Хаха, всъщност не мога точно да опиша този аромат, но е много деликатен и пише, че има нотки на бял жасмин и алдехиди.
Като цяло използвам и предпочитам повече дезодоранти пред рол-они и веднага започнах да ползвам този. Близо седмица съм с него и въпреки над 30-те градуса навън се чувствам свежа и защитена. Усещането за копринено меки подмишници, което обещава е на лице. До сега не се е случвало да оставя бели следи или петна по дрехите. През целия ден усещам деликатното ухаение на чисто и свежо. Изобщо покрива всичките ми критерии за хубав и ефективен дезодорант. 
Вече са налични по магазините и имате възможност да ги пробвате и да се уверите в качеството им. В Лили до края на месеца са намалени от 6,99 лв. на 4,99 лв. 

NIVEA ви предизвикват да откриете красотата в места, ситуации или предмети, където най-малко сте предполагали, че ще я откриете! Красивите кадри можете да споделите с #beautyunexpected. 

Целувки и до скоро!

0 коментара: