Baby post

Павловича мас

февруари 28, 2017 Maia Georgieva 1 Comments

Привет! 
Днес имам гост в блога - една моя готина приятелка, която съвсем наскоро се сдоби със сладко бебче. Тя пожела да се включи в блога с интересен бебешки пост.

Здравейте,дами!
Искам да Ви кажа,че много се вълнувам за моя първи пост в този прекрасен блог. Благодаря, Thingamyjic !
Ето ме и мен – мама от 4 месеца на дъщеря Вая. Дъщеря, която изпълва със слънце всеки мрачен ден, а усмивката й може да стопи всяко ледено сърце. Още по време на бременността важен избор за мен беше каква козметика ще използвам за кожата на бебка. Затова искам да Ви запозная с няколко интересни продукта, с които се надявам да направя избора Ви по-лесен. Или по-труден? Вие ще решите! Сега ще се възползвам от факта,че малката спи и ще Ви представя моят неотлъчен помощник при смяна на пампата. :) Това е кремът- Оригинална Павловича мас (НУК), създаден по собствена рецепта от д-р Павлович.
Кремът е изключително подходящ за мамите на момичета -не се наслоява, бързо попива и не оставя следи. Чудесна комбинация! Може да се използва от 0+ месеца. По принцип каквото и кремче да използвате не трябва да се наслоява и да бъде с гъста консистенция,тъй като това пречи на лесното и бързо попиване. Може да проникне в деликатната зона и да навлече допълнителни грижи. Имайте го предвид когато избирате козметика за памперс-зоната при момичетата!
Харесва ми леката консистенция на Павловичата мас. Ароматът е много дискретен, което е голям плюс за бебешка козметика. Прави кожата на бебка хидратирана и мека. Помога за подсичане в памперс зоната и всяка бебешка гънка. Може да се нанася след всяка смяна на пелените. Не забравяйте,че е хубаво да се мажат всички гънки на бебето,включително вратлето и зад ушите! Кремът помага и за обриви,които могат да се получат при смяна на марка памперс или по бузките от прекаленото слюноотделяне заради зъбки. Опа! Малката се събуди.Тишината приключи за сега :) Време е за игра!
Само искам да добавя, че Павловичата мас се предлага още в две разновидности с ектоин и 3+ /за деца и възрастни над 3 години/. Аз не съм ги пробвала,но смятам да го направя. И да не забравя да кажа, че Павловича мас може да се използва и от нас мамите за мазане на стрии.

ХоХо,Мамчето  


1 коментар:

  1. In the year of 2017. People around me suddenly begin to hang out with open back long dresses.I'm feeling curious and suspicion at the moment:"Is this a thing now?"And here's my thoughts after research and the dress that I bought.

    ОтговорИзтриване