Apaisac Biorga

Apaisac Biorga skin care

февруари 03, 2017 Maia Georgieva 0 Comments



Здравейте!

Днес споделям и вторият пост с моите впечатления от продукти на марката Biorga. След като споделих с вас (тук) какво мисля за техните шампоани, сега продължаваме с няколко продукта за грижа за кожата.

Опитах емулсия за лице, лосион за почистване на грим и лосион за тяло. Ако трябва да направя класация и да ги подредя според това колко са ме впечатлили и спечелили, ще ги подредя в следния ред: емулсия за лице, лосион за тяло и лосион за почистване на лице.


Apaisac Biorga матираща емулсия срещу несъвършенства


Абсолютен фаворит измежду всичко, което опитах е емулсията за лице. Тя е с много специфична текстура - плътна и полупрозрачна. Не стои кремообразна, а някак по-въздушна и лека. Има деликатен приятен аромат. Попива веднага. Чувства се супер леко и феерично върху кожата. Успява да я изглади, омекоти, хидратира и освежи. Същевременно я оставя без мазен филм и матирана. Прекрасен крем за всички с мазна кожа. Доставя ми голямо удоволствие, когато го използвам. Гарантирам ви - ще ви хареса! Количеството е 40 мл. и ми се искаше да има още, още и още. 

Apaisac Biorga подхранващ лисон за тяло


Следващото в класацията ми за най-харесван продукт е подхранващият лосион за тяло. Първото, което усетих беше пленителният аромат. Невероятно лек, деликатен, но и така привличащ. Текстурата е рядка, с бял цвят. Сравително бързичко попива в кожата и не оставя мазно и тежко усещане. Чувствам се комфортно, когато съм намазана с него.

Apaisac Biorga Почистващо и дегримиращо мляко


И на последно място поставям млякото за почистване на лице. Текстурата е му е нещо като познатото мляко за лице, но по-течна. Има бял цвят. Забелязвам малки частички, които не са твърди, а стоят като леки точици, които при разтриване много лесно се размазват и изчезват. Има аромат, който също като на останалите два продукта, е много лек. Добре разтваря и премахва грима. Поставям го на тампонче и с леко разтриване, всичко пада. Премахва отлично и спирала, не щипе на очите. Оставя кожата мека и гладка. Свикнала съм да почиствам грима си с мицеларна вода и може би не успях да оценя достатъчно млякото. Ако вие предпочитате мляко или лосион, може би повече ще му се зарадвате.

Сред продуктите на Biorga могат да се открият истински съкровища като например емулсията за лице. Със сигурност би могла да се превърне в нещо, което да използвам нон-стоп и никога няма да ми омръзне. Другото, към което мисля, че се пристрастих е ароматът на лосиона за тяло и нежността, която дава на кожата ми. Дам, цените на нещата може и да са малко по-високи, но пък френското качество и тук си казва думата. Класни продукти в прекрасни опаковки, изчистени формули, добър състав и най-важното - работещи напълно в тон с нуждите на кожата и косата ни. И така, следващият път, когато отидете в аптеката (например Subra), им обърнете внимание. Те са там и кожата ви чака тях :)

0 коментара: