Say cheers with Trastena Wines

февруари 09, 2017 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!


Остават само 5 дена до Свети Валентин. 
Ето я и перфектната комбинация: червена рокля, червени рози, червено вино! Като цяло всичко в червено, ама така повелява празника все пак! Да, бонбоните също са готин бонус, но нека не прекаляваме, защото все пак искаме да успеем да се вмъкнем в любимата червена рокля!

Цветя: близък цветарски магазин   Рокля: Zara   Вино: Trastena

Този Св. Валентин ще бъда опиянена от малиновите нотки, които сладко ще трептят по небцето ми, вкусвайки виното от 100% био малини.
За първи път мернах вината на Трастена на едно изложение във Флора, Бургас. Идеята ми се стори забавна! Малиново вино! Веднага си помислих колко са мънички малинките и колко от тях са нужни, за да напълнят цяла една бутилка. Уау...
Трастена Малиново Вино
Виното, което е изцяло 100% от био малини е по-сладко. Ясно се усеща вкуса на малината. Истински плодов екстаз. По-подходящо за консумация с десерти. 

Трастена Малина и Мерло
Другото вино съчетава в себе си 100% био малини и мерло. То е по-сухо. Много добре си пасва с мезенца.

Мисля, че точно на този специален празник трябва да вкусим нещо по-така, нещо наистина хубаво. А това вино е такова. Плюс това е доста нетрадиционно и изкушаващо със своята малинова експлозия.Аммм, аз приготвих три бутилки! Да, три! Нека да има! :) Знам ли, на някой може да му се услади :) То е толкова сладко и пристрастяващо.






Наздраве!

0 коментара: