Натурални сапуни Miyava

март 01, 2017 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте, сладичкии!
Как сте днес?
Първият пост за месец март е за ръчно направените 100% ароматни сапуни Miyava. За първи път чух за тях от един влог на Magi San, която посети мястото, където се правят и показа целия процес. След това четох за тях в сайта на Момичетата от града. А ето, че дори имах удоволствието да пробвам две благоуханни съкровища.
Сапун "Козе мляко" е подходящ за всеки тип кожа, включително много суха и чувствителна. Съдържа зехтин, кокосово масло, масло от ший и др. Ароматът му е получен от етеричните масла на мандарина и чаено дърво. Лично аз не мога да определя на какво точно ми ухае. Сякаш не е на нещо познато за мен. Мек и нежен към кожата.
Сапун "Лято" ми стана любимец на мига, щом го помирисах - лавандуловото ухание се усеща из цялата къща, когато го използвам. Освен лавандуловият аромат, съдържа и цвят от лавандула, който се вижда из сапунчето. Той създава лек гъделичкащ ексфолиращ ефект при допир с кожата. Останалите съставки са: кокосово масло, бадемово масло, вода, етерично масло от лавандула и цвят от лавандула. Сапунчето нежно почиства кожата като не я пресушава. Оставя я подхранена и мекичка. Тъкмо за моя тип кожа е, защото е подходящ за мазна и нормална кожа. Определено този вид много ми хареса! Ако и вие обичате аромата на лавандула - пробвайте :)
Можете да разгледате тези и още много други видове сапунчета на сайта на Miyava - miyava.com 
Натуралните сапуни Miyava ни обгръщат в нежен ароматен воал и ни зареждат със слънчево настроение.

0 коментара: