Some luxury gold hair care

февруари 24, 2017 Maia Georgieva 0 Comments


Истинско струпване на "златни" шампоани в банята. Показвам ви ги, защото реших, че ще се получи един добър блог пост. 
Biopoint Seven Ages е шампоан за вечно млада и блестяща коса. Предотвратява накъсванията и появата на цъфтящи краища, контролира начупванията и помага за предотвратяване на изтъняванията, придава блясък и обем. От марката ме попитаха какво желая да пробвам и тъй като бях използвала маската за коса, избрах да пробвам и шампоана от същата линия. Иначе имат наистина много разнообразни серии. Шампонът е с бял перлен цвят и има наистина доста осезаем парфюмен аромат. Прави много гъста и мека пяна. Продуктите са налични в Дрогерии Лили. 200 мл. за близо 15 лв.
L´Oréal Professionnel Expert Nutrifier Shampoo e от новата серия на L´Oréal за суха и неподхранена коса. Моята не е суха, по-скоро крайчетата й са сухи от непрестанното гладене с пресата. Не съдържа силикон. Има много лекичък приятен аромат и някак си гелообразна прозрачна консистенция.
Може да се намери във фризьорските салони или он-лайн. Моят е от магазина за дамски парфюми parfimo.bg 250 мл. за около 15 лв.
EchosLine Seliar Luxury Shampoo също е хидратиращ шампоан за суха и дехидратирана коса. Гъста, приятно ароматизирана перлено бяла текстура. Търсете по салоните!

Май нямам изявен любимец измежду тях. Всички измиват добре и оставят косата ми мекичка и блестяща. Общо взето във всеки ми харесва по нещо. В L´Oréal прозрачната текстура, в Biopoint ароматът, а в EchosLine голямото количество.

0 коментара: