Avon

Avon Luxe Shine Brilliance Lipstick

февруари 18, 2017 Maia Georgieva 0 Comments


Привет, сладички!
Мога да се похваля с двуседмична отпуска! Обещавам да съм много по-активна в блога и се надявам да ви зарадвам с много нови постове. За мен е истинско удоволствие да правя снимки и да пиша в блога, като така се разтоварвам мега добре. Ще се радвам да си отпочина, за да мога заредена с нови сили и ентусиазъм да се завърна на работното си място сред децата в любимата ми детска градина.
Исках да ви покажа едно червило на Avon от Luxe серията - Avon Luxe Shine Brilliance Lipstick. Много се колебах точно кой цвят да избера. По принцип нещата от тази "златна" линия са им много успешни и се надявах и това червило да е такова. Разбира се и то е в привличаща погледа златиста метална опаковка.
Не бях виждала как стои на живо нито един цвят, но по картинките в каталога се спрях на Sportlight Coral. Той е изключително красив светло коралов с мини златни частички. Стои много хубаво върху устните. В опаковката изглежда по-наситен отколкото всъщност е. Не е натрапчив, нито пък незабележим. Чудесен е за ежедневно носене и се усещам, че посягам към него доста често в последно време. Добър е и за вечерен грим, ако искаме акцентът да са очите ни. Стои с блясък върху устните и е нещо средно между балсам, глос и червило. Самата му формула е много лека, мека, гладка и хидратираща. Няма нито аромат, нито вкус. Усеща се комфортно върху устните и не ги изсушава. За жалост е слабо пигментирано и трябва да го нанеса няколко пъти, за да се постигне хубав плътен цвят и да се види истинската му красота. Другото е, че като количество е трърде малко и усещам как аламинутно ще привърши. Издържа няколко часа, а ако хапнем или пийнем нещо, изчезва по-бързо. Иначе цветът и ефектът са суперски и останах очарована от избора си. С удоволствие ще опитам и други цветове.

Слънчева и веселка съботка! :)
Целувки!

0 коментара: