Brushes

My New Make Up Brushes Set

февруари 01, 2017 Maia Georgieva 1 Comments


Привет!


Наскоро получих тези така симпатични четки. Поръчани още преди три месеца, най-после благополучно кацнаха при мен. Бяха поръчани от приятеля ми съвсем на сляпо от ето тук. Оказаха се реплика са на Naked 3. Прочетох и коментарите под тях и видях, че са супер предпочитани и поръчвани. Има оргомен брой положителни коментари. Аз също мога да дам положителна оценка за тях. Единствено се бавят с доставката, но пък чакането си заслужава. Може да почакате месеци наред, както направихме и ние, но все пак идват.


Да, те наистина са супер меки и нежни. Все още не съм ги прала, но се надявам да не се разлепят при намокряне. За $3.74 + безплатна доставка получавате сет от 12 четки. Видях, че същият комплект се предлага и от няколко бг сайта. Като цената там е просто уау. Продават ги за 50 лв., намалени след това на 20 лв. Колкото и хубави да са, просто разликата в цените е... осезаема.

Нека да се върнем към четките. Както вече казах, има 12 четки. Пристигат опаковани в едно пакетче, като всяка четка си е в отделно пликче. Всички са в златиста дръжка, с кафяв косъм. Усещат се здрави и стабилни. Има три по-големи, а останалите са по-малки. Големите стават за нанасяне на руж, пудра, фдт, коректор. Доста от четките могат да се използват за сенки за очи. Също така има и за нанасяне на очна линия, червило, хайлайтър. Всички ми се струват практични и използваеми. Особено любими са ми големите четки. Толкова мекичи, пухкави и нежни. In love!


А на вас допада ли ви този комплект и бихте ли си го поръчали?

Целувки и до скоро!

1 коментар:

  1. Преди време и аз бях поръчала два- три подобни сета от aliexpress.com още в зората на запознаването ми с грима. Отново големите четки бяха много меки, а четките за сенки изглеждат идентични - с подобен тип косъм (вижда ми се синтетичен и много гладък) за мен се оказа неудобен за цялостен очен грим. Сякаш не захращат достатъчно продукт и мога само да полагам основния цвят, за преливка и дума да не става :D Така останаха и неизползвани, но четките за лице са добри и сега си ги ползвам от време на време.

    ОтговорИзтриване