Минерална козметика Youngblood

ноември 19, 2022 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!
Мега голям кеф са си продуктите на Youngblood. Това е висококачествена минерална козметика, която не съдържа талк, алкохол, минерално масло, петрол, парабени и синтетични ароматизиращи продукти. Доста луксозен клас и определено си личи, по това, че изобщо не се усещат върху лицето, стоят изключително натурално и не запушват порите, нито изсушават кожата. 
Рядко харесвам толкова бързо грим продукти, които веднага да започна да използвам редовно. Тук се пристрастих към основата за лице, пудрата и глоса им и постоянно ги използвам, когато правя грима си в последно време.
Страшно мноого харесах основата за грим Youngblood CC Perfecting Primer Bare/ Light-Medium. Това е CC крем, който действа като основа за грим. Има много приятна кадифена тонирана текстура. Нанасям с пръсти по цялото лице. Изглажда чудесно кожата и прикрива леки несъвършенства и зачервявания. Освен това контролира омазняването и прави кожата кадифена. Страхотен продукт!
Youngblood Loose Mineral Foundation е най-продаваната прахообразна пудра на Youngblood. Това не е случайно, защото изглежда изключително натурално и перфектно прикрива несъвършенства като белези от акне, розацея и мелазма. Има наистина много цветове и със сигурност ще откриете подходящия. Моята е в цвят Pearl. Нанася се лесно и се прелива чудесно. Има от леко до пълно покритие. Изобщо не се усеща върху лицето. Кожата изглежда безупречна. Подходяща за всеки тип кожа, защото не изсушава кожата, не запушва порите и не причинява дразнене.
Още един чудесен продукт на бранда е техният глос за устни Youngblood Lipgloss. Пише, че съдържа витамин Е за максимална хидратация. Има пет различни нюанса. Моят е Mesmerize - приятен нюд цвят. Оставя устните блестящи, плътни и с наситен цвят.

Кой продукт бихте опитали и бяхте ли чували за бранда?
Можете да ги откриете на: https://beautylandshops.com/

Целувки и до скоро!

0 коментара: